• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuska ile ja bym dała, żeby choc troszkę z tych nerwów zabrać Ci..... ale pocieszę CIę jednym - czas szybko zleci.... Pamiętam jak 21 stycznia pojechałam rano do szpitala (poniedziałek), cały dzień bym ze mną M. - mówili o mnie "ta, z która mąż siedzi ciągle", ale te baby nie wiedziały, że ja właśnie poroniłam i czekam na zabieg usunięcia mojego niuniulka... we wtorek rano miałam zabieg.... szybko minęło... a wtedy nie miałam laptopa, nie miałam tel z netem.... nie byłam na żadnym forum.... i dałam sobie radę!!! Więc TY - taka extra babka - też sobie dasz!!!! masz duże oparcie w rodzinie i w Nas :)

reklama
misia musze dac rade tak ? nie mam innego wyjścia niż dac sobie rade swietnie, wyjść z tego calo, i zafasolkowac przy najbliższej okazji ooo !! :tak:
Choc i tak się boje, ale strach zawsze jest. Gdyby go nie było - znaczyłoby to ze jestem zbyt pewna siebie a to tez zle.
Dzis mama już zapowiedziała ze odwiedzi mnie po południu, przed południem będzie Ł. wiec jakos czas minie na pewno :*

Ja właśnie wróciłam z psem, ale mam jakiś taki dziwny humor, z jednej strony boli mnie jajnik (chyba owu zbliża się wielkimi krokami), a z drugiej jestem jakaś taka smutna, sentymentalna, nic mi się nie chce i wogóle, mam ochotę usiąść i płakać:-(

sandra nie martw się, nic to dziwnego jeżeli chodzi o Twoje zachowanie, bo ja mam to samo :| Czasem siadam i placze bez powodu:zawstydzona/y:
Wklejam poniżej zdjęcia owu testow : u góry z piątku, na dole dzisiejszy.

20130602012.jpg

Zastanawiam się czy to w ogole możliwe żebym miała owu przy takiej temperaturze.

Załączniki

• 20130602012.jpg
    20130602012.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 34
Nuuska mi sie wydaje ze organizm probowal sie przygotowac do owu,ale cos mu nie wyszlo. Nie mozliwe zeby tempka przy owulacji byla taka niziutka. No musi byc skok nie ma bata.

Ja bym obstawila ze jajniki mialy podejscie ale za masz torbiel,to jednak cos nie wyszlo.

Tez mysle,ze to wina torbieli ( chce tak myslec ) yhmm...zobaczymy jak jutro tempka pokaze, może to dopiero zapowiedz owu ? pojęcia nie mam, choć to już czas na @ za niedługo a nie owu :zawstydzona/y:

sandra nie smuc się Slonce , na pewno będzie lepiej, idz spac naladowana dobra energia i pozytywnymi myślami - ja zjadam tabliczke czekolady i wszystkie smutki przechodzą :-) Nie możesz się zalamywac bo nie ma czy !! Ten cykl będzie szczęśliwy dla wielu z Nas na pewno !!! :tak:

Ja już wykapana, zaraz kolacyjka i nyny bo jutro musze wcześnie wstać. Będę Was informować na bieżąco co się dzieje, dopóki nie zdobede lapka :happy:

Kochana na pewno będzie dobrze, właśnie nie mam czym się martwić, ani powodu do załamki, dlatego to dla mnie takie dziwne, ale chyba zaraz wezmę ciepłą aromatyczną kąpiel i wcześniej się położę spać, nie będę dziś chyba czekać aż Maniek wróci z pracy
Ja za słodyczami za bardzo nie przepadam, więc nie poprawią mi one humoru, choć mam ich w domu całe mnóstwo ( ze względu na gości którzy przychodzą) jak to się mówi u mnie tak jak w domu rodzinnym, czyli "dom otwarty, ale nie publiczny" :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry