• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witam kochane :)

U mnie humor dziś znacznie się poprawił, może to kwestia pogody jaka jest za oknem :happy: bo mamy dziś z rana piękne słońce :)
strasznie boli mnie jajnik z lewej strony, czuje takie ciągnięcie że szok, pewnie owu zbliża się wielkimi krokami :happy:

reklama
Nuuuśka
ja też mam niewymiarowe (@)(.) o takie ... :laugh2: i jest to widoczne
prawa mała, a lewa większa ale mi tak zostało po dojrzewaniu już ... tak sobie czasem myślę że może ma to coś wspólnego z tą moja burza hormonów... tzn że teraz mam problemy z zajściem
nie jadłam wszystkiego na raz!!! tylko w odstępach od jednej budki do kilku budek dalej :-D

michalinko
twoje testy nie przyniosły mi szczęścia ...

:((((( @ się rozkręca, tampka w dół, plamienie :(((

co do testowania przed terminem@ to kazda z nas tak chyba ma ... :D

Sandra
a czemu mamuśka ma do ciebie takie pretensje że do niej nie przychodzisz?codziennie? przecież masz swoje życie ... kurde no ... to jest minus mieszkania blisko ... ale ile jest też plusów nie powiem że nie ... dziwnie ... może ja odzwyczaj pomału od tego :D ...

A Nuuuśka chciała być pewnie pierwsza na oddziale, tak jak ja zawsze robie ... :D

a my wczoraj wróciliśmy z Mikołajek, rano, a na 16 do roboty, bosze jak mi sie nie chciało :eek:
wczoraj tez miałam spięcie z mężem jak wróciłam z roboty :wściekła/y:
mamy urlop 14.06-3.07 mielismy to podzielic na jego i moja sis ale ze wzgl na to że moja kuzynka wyprowadziła sie jakiś czas temu do holandii chciałam ja odwiedzić tym bardziej że będziemy w pobliżu (300 km w porównaniu do 1600 km to jest różnica prawda?)
nie bedzie takiej okazji chyba już nigdy
ona mieszka nad morzem :sorry:
a mój P uparł sie że nie nie NIE!!! i koniec!!! on bierze urlop dla swojej siostry a nie dla mojej kuzynki ... rozumiecie? pal.ant
bosze jak ja go czasem nienawidzę!!!
całe życie będziemy sie kłócic o to do kogo i na ile pojedziemy (mieszkamy w wawie a rodzine mamy na mazurach i na śląsku teraz w Niemczech moja i jego sis, no i jakos trzeba to podzielić)

jakich argumentów mam użyc bo juz mi się limit w mózgu wyczerpał ...
mam takiego doła ...
jeszcze @@@ nadchodzi
nie mogę przepisać sie na rehabilitację w innym terminie a zapisując sie (w marcu!!!) zapomniałam że mamy wtedy urlop!!! no i chyba przepadnie ... bo skierowanie 'stare' a na lipec to one nie wiedza kiedy będą zapisywać ... jacieniemoge
masakra jakaś
k.u.rwa jaki poje.bany ten świat!!!

babeczki z wawy nie macie jakiś znajomości w rehabilitacji i fizjoterapii?
Nuuuska czemu ty takj daleko? napewno ty byś coś zaradziła ...

Ja niestety nikogo nie znam :(
Dlatego miala pretensje ze nie uprzedzilam jej o tym tylko powiedzialam jej tego samego dnia. Wbrew pozorom jestem bardzo blisko z mama z reszta moj M tez, ale ja z nia walcze od 3 lat w tej kwestii od kad wszyscy mieszkamy osobno

Anuszka- przykro mi że @ przyszła:-(

ja dzisiaj walczyłam ze sobą żeby nie testować ale co raz ciężej się powstrzymać.

dzisiaj miałam cięzki poranek, nie dość że strasznie mi słabo rano było to jeszcze moje dzieci wszystkie wstały nie w humorze.

Dzien dobry :D

Zyje choć humor marny powiem Wam szczerze. Pogoda do bani, za oknem leje choć już trochę zaczyna się przejasniac :zawstydzona/y:
Wcale nie bylam pierwsza rano na oddziale bo jak przyszłam - przede mna były już trzy osoby :happy:miałam pobierana krew po przyjęciu na oddzial ( 4 pelne strzykawki O.o), potem był wywiad, badanie ginekologiczne przez ordynatora i usg na którym to okazało się, ze torbiel się zaczarowala i zniknela- tzn lekarz twierdzi ze pekla.Ale zabieg laparo będę mieć jutro normalny tylko skupia się glownie na badaniu droznosci jajowodow.
po południu mam mieć pierwsza lewatywę, rano kolejna :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry