• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Nuuska pisalam ci eska!

Torbieli nei ma? czary mary? Ale za to droznosc bedziesz miec!

michalina kazalas mezowi robic test:szok::szok::szok: a wiesz ze jakby wyszly mu dwie krechy to byscie musieli pedem do lekarza biec? U mezczyzn jesli pojawia sie ganodtropina kosmowkowa jest to oznaka nowotworu.

natka rob bete

patu$ka nie wiedzałam :D Kazałam mu robić, bo wiesz ja wcześniej starałam się półtora roku o ciążę, potem poroniłam, a tym razem udało się za 1 razem, więc uzanałam, że testy są wadliwe (bo kupiłam 10 na allegro), więc kazałam mu zrobić.... jemu test nie wyszdł (już teraz wiem, że na szczęście.... ale nie wiedziałam, że coś to mogłoby oznaczać...)
Natka a Ty lec na betkę.... ja się nie znam na temp i nigdy nie mierzyłam.

patu$ka Kochana wlasnie miałam Wam po kolei odpisywać ale Ł. przyniosl lapka do Szpitala wiec stierdzilam, ze tak dokładniej Wam wszystko napisze.
Gin podczas usg powiedział, ze nie ma torbieli (!), ze za prawym jajnikiem jest plyn ( czyzby jednak owu ) i to wszystko. Po torbieli nie ma sladu, ale oni tu tez nic nie mowia cholera, jak poszlam pielęgniarki się spytac czy w takim razie będę mieć laparo to w szoku była ze lekarz im nic nie powiedział o cudownym zaniku torbieli.
Pielegniarka wytlumaczyla mi, ze będę mieć laparo, tylko taka typowo diagnostyczna, zbadają droznosc, zobaczą co to za plyn, i czy rzeczywiście torbiel zniknela - pekla ?
Nie wiem sama co o tym sadzic, z jednej strony ciesze się, ale teraz zastanawiam się ile w takim razie ta torbiel była skoro tak o pekla, czy od samego początku ?
Wieczorem mam mieć konsultacje anestezjologiczna wiec wypytam się o szczegoly narkozy. Jedyny minus tu - TU NIE MA PRAKTYCZNIE ODWIEDZIN WCALE ! sa od 16-18 i to może wejść jedna osoba NA CHWILE i to wszystko. Łukasz chciał być jutro tu ze mna, to pielegniarka powiedziała ze nie, bo one dbaja o to, żeby pacjentki były wyciszone, a trzymanie za raczke przez meza nie pomaga.Pomyslalam - No chyba wlasnie kur** na odwrot. Nie wiem dokładnie o której będę mieć laparo, ale sadze ze po obchodzie wiec kolo 8-9 rano. Po zabiegu będę cala reszte dnia na sali pooperacyjnej wiec na sale wroce w srode rano. W czwartek mam nadzieje ze wypuszcza mnie do domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

natka kochana lec na betke !!!!

Nuuusia te baby zgłupiały już do reszty skoro tak twierdzą
A ja mam od 2 dni ból z lewej strony chyba na owu, ale na razie testy wychodzą negatywnie, muszę być dobrej myśli może dzisiejszy da zielone światło :)

mimimoo w sumie nie zniknela tylko podobno pekla jak się dowiedziałam, ale lepsze to niż gdyby mieli ja ciachac prawda ??
Wlasnie już ostatnio zastanawiałam się gdzie się podzialas :zawstydzona/y:biedna jesteś. Oby synus szybko doszedł do siebie !

widzicie moja tempke ? smieszy mnie ona. Do góry

Ostatnia edycja:
reklama
Już odpoczęłam i postanowiłam wrócić wcześniej niż planowałam :) Plamienia ustały dopiero wtedy gdy się do końca uspokoiłam i odpoczęłam od całego świata, zero dostępu do internetu :tak: Mój K. już nie może doczekać się kiedy gin powie że możemy zacząć się starać :) Jak narazie czuje się dobrze, tylko czuje jakby mi coś po lewej stronie pływało, za dużo gazowanego widocznie pije , hehe :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry