mimimoo tak, jutro będę mieć badanie droznosci jajowodow, i zobaczymy co tam jeszcze wykryją. Może nic a może cos
misia przezylam dzisiejszy dzień !!!! a to już cos :-)jestem sama z siebie dumna ponieważ zrobiłam samodzielnie pierwsza w swoim zyciu lewatywę

poszlo wyśmienicie, teraz leze, zaraz ide się wykapac, potem zastrzyk do brzucha i tabletke na sen.
Pielegniarki już co nie co wyszkoliłam i wiedza, ze sama wiele rzeczy robic potrafie dlatego tez dostałam wlasna, samodzielna lazienke do lewatywy, a zastrzyk w brzuch tez robie sama. Powiedzialam, ze nie potrzebuje pomocy na prawde. Przynajmniej w tej kwestii. Jutro będę draca się, zygajaca, obolala wiec będą miały pole do popisu skoro maz nie może ze mna być bo "PACJENTKI TRZEBA WYCISZAC A OCBECNOSC MEZA TRZYMAJACEGO CALY DZIEN ZA RACZKE MA ODMIENNY SKUTEK".
Ale mimo wszystko udało mi się dogadać z tesciowa z jedna babka i przyjadą jutro z Ł. do mnie w odwiedzinki kolo 19.30
sandra wiesz ze czuje się jakbym miała zaraz się rozlozyc, rozchorować i nie wiem co jeszcze gorsze ? znowu gardlo mi doskwiera, ogolnie jestem jakas przymulona i mam wrazenie strasznie ciężkich oczu.
Przemyce jutro swój telefon na wybudzeniowke jak tylko się ocnke - napisze. A teraz jestem pod tele, zaraz się odezwe :*
poki co ide się umyc. Milego wieczorku Wam zycze Sloneczka Moje, glowki do góry a jutro trzymajcie kciukaski :* Napisze Wam eska z godzina zabiegu