• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
mimimoo tak, jutro będę mieć badanie droznosci jajowodow, i zobaczymy co tam jeszcze wykryją. Może nic a może cos :zawstydzona/y:

misia przezylam dzisiejszy dzień !!!! a to już cos :-)jestem sama z siebie dumna ponieważ zrobiłam samodzielnie pierwsza w swoim zyciu lewatywę :-Dposzlo wyśmienicie, teraz leze, zaraz ide się wykapac, potem zastrzyk do brzucha i tabletke na sen.

Pielegniarki już co nie co wyszkoliłam i wiedza, ze sama wiele rzeczy robic potrafie dlatego tez dostałam wlasna, samodzielna lazienke do lewatywy, a zastrzyk w brzuch tez robie sama. Powiedzialam, ze nie potrzebuje pomocy na prawde. Przynajmniej w tej kwestii. Jutro będę draca się, zygajaca, obolala wiec będą miały pole do popisu skoro maz nie może ze mna być bo "PACJENTKI TRZEBA WYCISZAC A OCBECNOSC MEZA TRZYMAJACEGO CALY DZIEN ZA RACZKE MA ODMIENNY SKUTEK".
Ale mimo wszystko udało mi się dogadać z tesciowa z jedna babka i przyjadą jutro z Ł. do mnie w odwiedzinki kolo 19.30

sandra wiesz ze czuje się jakbym miała zaraz się rozlozyc, rozchorować i nie wiem co jeszcze gorsze ? znowu gardlo mi doskwiera, ogolnie jestem jakas przymulona i mam wrazenie strasznie ciężkich oczu.
Przemyce jutro swój telefon na wybudzeniowke jak tylko się ocnke - napisze. A teraz jestem pod tele, zaraz się odezwe :*

poki co ide się umyc. Milego wieczorku Wam zycze Sloneczka Moje, glowki do góry a jutro trzymajcie kciukaski :* Napisze Wam eska z godzina zabiegu :tak:

Ostatnia edycja:
Czekam kochana :) To super że udało się przeforsować wizytę Ł na pewno będzie to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie :)
3maj się tam i pamiętaj, że myślami jesteśmy cały czas z Tobą i przy Tobie

Nuuuśka trzymaj się tam w szpitalu!

Natka- bledziocha brałabym za pozytyw, zawsze możesz powtórzyć test lub lecieć na betkę. Trzymam kciuki!!!

ja dzisiaj jestem wykończona, miałam mnóstwo pracy w firmie, pojechałam rano, potem wróciłam tylko że odebrać dzieciaki zrobić szybki obiad i z dziećmi z powrotem trochę popracować ale jak to przy dzieciach ciężko było się skupić na robocie. Muszę być teraz w firmie codziennie aż do końca tygodnia bo mąż ma duże zlecenie i bez mojej pomocy mu ciężko:tak:;-)

trzymajcie proszę kciuki żeby wredota @ jutro do mnie nie zawitała. Wtedy będę testować środę z rana.

90_natka mocno trzymam kciuki! Mam nadzieję, że będą mocne krechy :tak:

Happymama oczywiście także za Ciebie kciuki zaciśnięte :tak:

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dużo napisałyście! Nuuuśka się nudzi to pisze i nakręca towarzystwo :-D

Patu$ka
Nie wiedziałam że to tak można sprawdzić z tym nowotworem :eek:

Michalinka
Wiesz co ja miałam robiona drożnosć w lutym. To chyba się sprawdza u osób które mają zatkane jajowody i im je udrożnią i poza tym nie mają innych problemów np hormonalnych lub z żołnierzami :-\
Wiesz co nie wiem czy pisałaś,może bardzo dawno temu... Co było powodem że poprzednim razem tak długo czekaliście na fasolinke ?

Happymama
3mamy &&&!

Nuuuśka
no dumna jestem!
3mam &&& i myślami będziemy z tobą!
Wszystko będzie ok!

Sandra no właśnie gdzie i kiedy!?ja już prosiłam o propozycje ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry