• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anuszko, na pewno następny cykl będzie szczęśliwy, uszy do góry :)
Ja wiem że co za dużo to nie zdrowo, ale powoli wychowuje mamusie, ona w sumie to dobra kobieta po prostu bardzo lubi towarzystwo :)

Nuuusia, czyli jednak laparoskopowo będą sprawdzać drożność?

reklama
Nuuuśka jesteś :-) torbiel zniknęła? Wow to mnie zaskoczyłaś :-) ale zrobią Ci badanie drożności :-) i głowa do góry! A to że pogoda marna to dobrze, przynajmniej nie musisz żałować że siedzisz w szpitalu :-) o której laparo?

Nuuuśka super :tak::tak:

Natka widzę, że tempka spadła :-( i, że testowałaś dzisiaj.... Mam nadzieję, że @ jednak nie zawita...
No a jeśli to znów pójdziemy łeb w łeb (wiem, że to marne pocieszenie :-p)

KNo @ nie przyszła co prawda na razie ale tempka w dół tak jak widać. Testowałam rano i nie pod każdym kątem ale wydawało mi się że jakiś cień cienia jest. Ale uznałam że skoro nie jest widoczny pod każdym kątem to jest negatywny. Ale później kreska stała się widoczniejsza.. Tylko że po 10 min już się wyniku nie odczytuje bo jest niewiarygodny no i ta tempka poleciała więc czekam na @ :-( sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć.. Ale czuję się jak na @.. tempka teraz 36,99 (wiem że to bez znaczenia ale z ciekawości zmierzyłam).

Ostatnia edycja:
natka idz na bete. moj pierwszy test byl tak blady ze pod sloncem go ogladalam i tylko lekko widzialam.... potem stal sie wyrazniejszy.... moim zdaniem jednak moze cos byc na rzeczy, bo jakby nic nie bylo to nawet bladziocha z jednej strony bys nie widziala. idz na betke i zrob jeszcze jeden test innej firmy!!!!!

A dodam, że jak kazalam mojemu mezowi tez zrobic test (bo nie wierzylam w swoje II krechy) to jemu nawet po 2 g nie pojawily sie 2 krechy!!!!!!!!!!!!!

reklama
No ale myslicie ze to w ogóle byłoby możliwe przy takim spadku temp? Poszłam z tym testem do męża i on też coś tam widział. Hm nie wiem, ide zaraz do miasta i może zajrzę do laboratorium bo chyba do 16 jest dzisiaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry