Czesc Dziewczyny! Dawno mnie tu nie bylo, przegapilam jakies pozytywne testy?;-)
Widze, ze w ferworze walki moje testowanie sie zgubilo, wiec dopisuje sie do listy:
Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06
Anuszka - termin @ 5.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Nuuuśka, tak a propo's Twojego strachu przed usypianiem to kilka lat temu trafilam na badania do szpitala i mialam miec tez robiona pod znieczuleniem miejscowym bronchoskopie (rurke wtykaja do przelyku i pobieraja material z oskrzeli - bleeeeee). Jedyne co pamietalm to to, ze psikali mi do ust jakims obrzydliwym plynem, a potem..no wlasnie, czarna dziura! Zostalam uspiona! Do teraz nie wiem jakim cudem, bez anestezjologa, jedynie z lekarzem prowadzacym na sali i pielegniarka...chyba cos im sie pomylilo, jest to mozliwe? Ale wybudzilam sie tuz po i jestem z tego bardzo zadowolona, bo przynajmniej ominela mnie ta cala przyjemnosc ;-) Ja caly czas mialam laptop ze soba, na czas badan chowalam go pod poduszke, ale na sali bylam jedynie z 3 osobami i Panie byly na tyle mile, ze pilnowaly moich rzeczy. Oczywiscie ja sie odwdzieczalam sie tym samym

Glowa do gory! To tylko kilka dni, prawda? Zobaczysz, jak Cie przebadaja to od razu bedziesz spokojniejsza!
Dziewczyny, troche zabiegana jestem, postaram sie tu zagladac, ale przed Wielkim Testowaniem zycze wszystkim dwoch kresek! Na pewno sie uda! ;-)