• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
u nas słonecznie ale chłodno.

Ja dzisiaj wstałam " lewą nogą" dopiero po śniadaniu mi przeszło. Niestety czuję że @ mi się zbliża wielkimi krokami co mnie dodatkowo dołuje ( wiem wiem zaraz mnie opieprzycie za negatywne nastawienie) .
U mojej córki nocowała koleżanka i dopiero niedawno poszła do domu.
D. zabrał Martynkę na boisko potrenować w piłkę a pozostała dwójka fajnie się bawią u najstarszego w pokoju.
Na obiad zamawiamy pizzę za namową dzieciaków. A po obiedzie pewnie jakiś rodzinny spacer.

a jutro poniedziałek bleeee nie lubię.

Nuuuśka wszystko będzie dobrze wiesz o tym:tak::tak::tak:

Natka czekam niecierpliwie na wynik twojego testu jutro.

Czesc Dziewczyny! Dawno mnie tu nie bylo, przegapilam jakies pozytywne testy?;-)
Widze, ze w ferworze walki moje testowanie sie zgubilo, wiec dopisuje sie do listy:
Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea
- termin @ 20.06

Nuuuśka, tak a propo's Twojego strachu przed usypianiem to kilka lat temu trafilam na badania do szpitala i mialam miec tez robiona pod znieczuleniem miejscowym bronchoskopie (rurke wtykaja do przelyku i pobieraja material z oskrzeli - bleeeeee). Jedyne co pamietalm to to, ze psikali mi do ust jakims obrzydliwym plynem, a potem..no wlasnie, czarna dziura! Zostalam uspiona! Do teraz nie wiem jakim cudem, bez anestezjologa, jedynie z lekarzem prowadzacym na sali i pielegniarka...chyba cos im sie pomylilo, jest to mozliwe? Ale wybudzilam sie tuz po i jestem z tego bardzo zadowolona, bo przynajmniej ominela mnie ta cala przyjemnosc ;-) Ja caly czas mialam laptop ze soba, na czas badan chowalam go pod poduszke, ale na sali bylam jedynie z 3 osobami i Panie byly na tyle mile, ze pilnowaly moich rzeczy. Oczywiscie ja sie odwdzieczalam sie tym samym :) Glowa do gory! To tylko kilka dni, prawda? Zobaczysz, jak Cie przebadaja to od razu bedziesz spokojniejsza!

Dziewczyny, troche zabiegana jestem, postaram sie tu zagladac, ale przed Wielkim Testowaniem zycze wszystkim dwoch kresek! Na pewno sie uda! ;-)

Cześć Dziewczyny:-) Na wątku "starania od wiosny/lata 2013" wpadł mi w oko post o bardzo podbnej konstrukcji do postów Na_ratunek, Pam_x_Pam. Zobaczcie.
Miłej niedzieli:-)

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie i dobre słowo :*
Zastanawiam się czy ta dzisiejsza tempka mimo wszystko nie jest zaburzona, w końcu spałam krócej niż zwykle przed pomiarem. Ale z drugiej strony dziwne że poszła w górę bo zazwyczaj jak śpię krócej to tempka jest odpowiednio niższa, a tym razem na odwrót hmm...
No nic, jutro powtórzę test tak jak mówiłam i ewentualnie betka... zobaczymy

avensis jakie podobne posty Kochana? przepraszam, ale nie wiem za bardzo o co chodzi :zawstydzona/y:

melponea tak ja tylko mam nadzieje do srody/czwartku :| tez mam nadzieje, znajde na sali kogos kto będzie się mugl "zaopiekować moimi rzeczami kiedy mnie nie będzie akurat na sali.

Ide się szykować dziewczynki. Wejde jeszcze wieczorkiem

Hej, ja właśnie zostałam sama w domu, wpadła do mnie kumpela na ploty i właśnie pojechała do domu, zaraz pewnie będę powoli się zbierać by wyjść z psem na spacer, u nas dziś pogoda była w miarę fajna tylko teraz coś się zachmurzyło

Sandra no to faktycznie niedziela marnie się zaczęła.....
Ja dziś nie czuję się najlepiej (cały czas mi niedobrze, spać mi się chce, głowa mnie boli). Chcę już 10 czerwca żeby zobaczyć czy z niunią wszystko ok....
Nuuuśka napij się dziś jakiejś melisy przed snem... o której juto masz być w szpitalu??? Bo opearacje masz we wtorek, tak???

misia jutro ide na 7.15, pewnie dlatego tak wcześnie bo krew będą pobierac, mam przynieść mocz itd. Jak się "rozgoszczę" kolo 12 przyjdzie Ł. z laptopem wiec będę już miała z Wami kontakt, a tak to eski.
Operacja we wtorek rano ( mam nadzieje ! ). Matko moja jedyna, jak ja się boje. Chodze po domu i nie umiem sobie miejsca znaleźć. Łukasz z Olka pojechali na rowery a ja sprzątam, pranie nastawiłam ale mimo wszystko mało pomocne :/ Zaraz ide się wykapac, zjem cos i może jakiś film wieczorem obejrzymy bo mi mozg zwariuje :no:

sandra u Nas dziś ladnie na szczęście :)

reklama
Misia, Aga moje biedactwa
Michalinko, współczuję złego samopoczucia, ale to dobry znak tak więc nie martwimy się na zapas
Nuuusia, czas szybko Ci zleci i na pewno już nie długo dzięki temu będziesz mogła tulić małego szkraba do piersi :tak: trzeba myśleć o tym ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry