• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Hey Kobietki, u mnie tempka znów w dół... tak więc nie ma co się oszukiwać....
Podejrzewam, że ten cykl będzie krótszy niż 28dni (patrząc na poprzednie wykresy obstawiam 26 dni).

90_natka a jak tam u Cieie?

reklama
Witajcie.
U nas dobrze. Fasolinka rośnie, ma już 9,9mm i serduszko bije. Mam luteinę, magnez i witaminki i tonę badań na 19 czerwca ;)
a oto mój okruszek : DSC06414.jpg

Załączniki

• DSC06414.jpg
    DSC06414.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 31
anisen piekna fasolinka :DDD !!! gratuluje !! :-)

U Nas jakis dziwny dzien niby cieplo, ale co chwile sie chmurzy a spac mi sie chce tak ze szkoda gadac. Siedze i dziub co chwile rozdziawiam :wściekła/y:

Wyczytalam dzis ze do laparo zakladaja cewnik O.o brrr.....jak ja sie boje !!!

anisen piękna fasolcia:-) niech zdrowo rośnie :-)

Moniqaa przykro mi że tempka w dół :-( myślałam że jednak podskoczy...
U mnie dziś poszła w górę- wróciła do poziomu tych poprzednich także nadzieja jeszcze jest. Zobaczymy jak będzie jutro :-) a w niedzielę tak czy siak testowanko...

reklama
happymama no a ja sie wlasnie dowiedzialam, ze bede je miala, co gorsza musze podpisac zgode na rozszerzenie operacji w razie koniecznosci o laparotomie wiec calkowite otwarcie jamy brzusznej. Chyba oszaleje do poniedzialku !! :baffled::baffled:

Tak jak nie jestem panikara tak teraz po prostu tak sie boje ze nie panuje nad swoimi emocjami a jak mi jeszcze dzis potwierdzili to cewnikowanie to myslalam ze sie poplacze :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry