• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
No i wreszcie jakas wielkopolska odpowiedz. Kurde co region to cos innego. nawet moj Ł wiedzial co to jest. tylko ja nie:-):-):-)

anuszka haha to ja mam pomysl - bierzcie nogi za pas i zapraszam do mnie jutro na obiad !!! :-) Łukasz stawia i gotuje !! :-D a żeby było smieszniej,on zacza robic te placki odkad ja go kiedyś namowilam, bo tak to było tylko fe i fe, bo to taka paciają - mowie mu - bos może jadl do tej pory paciaje ! żadna to paciają, tylko pychota. No i za pierwszym razem ja zrobiłam, ale potem już on bo ON JEST SZEFEM KUCHNI a ja to się znam tylko na sprzątaniu a od gotowania w tym domu to jest on bo my z Olka nie mamy zmysłu smakowego ( jego słowa ). Się znalazła Gesslerowa w męskim wykonaniu :rofl2:

Dodzwonilam się do tej mojej gin bo okazało się, ze dziś na dyżur wyjątkowo przyjść nie mogla :/ Powiedzialam jej wszystko, ona wytlumaczyla, ze tak się zdarza ze torbiel peka, ważne ze była "czysta" a nie ropna. Powiedziala, ze super ze jajowody sa drożne, wyniczki Ł. super wiec od momentu jak teraz dostane @ możemy się starac :-)powiedziała, ze nie ma zadnych przeciwskazan a nawet sa wskazania ku temu :tak:fajna z Niej babeczka ale tego tylko i przodo-zgiecia jej nie podaruje,i przy najbliższej okazji się spytam, nie chciałam przez tel. bo chce widzieć jej reakcje :]

reklama
Jesteś dzielniejsza niż myślisz
Ja jutro niestety do pracy, jak sobie pomyślę to aż mi się nie chce, no ale cóż trzeba, jutro czeka mnie pobudka o 4, do pracy na 14h masakra,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry