sandra_best
Fanka BB :)
Jak wiecie od kilku dni strasznie boli mnie z lewej strony, dzis to juz jest masakra jakas prawie w pol sie zginam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niezlepatu$ka Ty hahahahaha kochana ale mnie na prawde chodzilo o PLACKA PO WEGIERSKU xD Ł. obiecal ze mi zrobi jak wroce do domu :-) a u Was nie ma czegos takiego ?
Bo ja już nie wiem czy to ja zglupialam, czy Ty mialas cos innego na myśli![]()
A ja od kiedy mi o tym powiedzialayscie to korzystam zobaczymihappymama ja z ovufriend-a nie korzystam w ogole, jakos nie spasowal mi w ogole.
W sumie nie zależy mi na pokazywaniu owu, staram się bazować na temperaturach bo one chyba najbardziej sa w stanie pokazac Nam zblizajaca się owulacje.
W ogole na dwie sale tutaj jest jedna wspolna lazienka. I wlasnie slysze jak kolejna "laparoskopowa" przechodzi lewatywę xD
u nas te sie tak nazywaSandra no ja wiem że ci chodziło o staranka no.
A u was to się nazywa placek ziemniaczany z gulaszem po prostu? No to to samo no![]()