• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
patu$ka Ty hahahahaha kochana ale mnie na prawde chodzilo o PLACKA PO WEGIERSKU xD Ł. obiecal ze mi zrobi jak wroce do domu :-) a u Was nie ma czegos takiego ?
Bo ja już nie wiem czy to ja zglupialam, czy Ty mialas cos innego na myśli :-D
niezle
happymama ja z ovufriend-a nie korzystam w ogole, jakos nie spasowal mi w ogole.
W sumie nie zależy mi na pokazywaniu owu, staram się bazować na temperaturach bo one chyba najbardziej sa w stanie pokazac Nam zblizajaca się owulacje.

W ogole na dwie sale tutaj jest jedna wspolna lazienka. I wlasnie slysze jak kolejna "laparoskopowa" przechodzi lewatywę xD
A ja od kiedy mi o tym powiedzialayscie to korzystam zobaczymi

Sandra no ja wiem że ci chodziło o staranka no.

A u was to się nazywa placek ziemniaczany z gulaszem po prostu? No to to samo no :-D
u nas te sie tak nazywa
A w ogole to malo nas zostalo widze

a ja sie dzis poplakalam,
wczoraj mialam robione zdjecia na strone www i jak sie zobaczylam przy mojej chudej siostrze to sie poplakalam. jak ja moglam sie doprowadzic do takiego stanu?? Jestem gryba jak słon.
Jestem sobą załamana.

misia a Ty znowu swoje ?????????????????? misiaczku Ty mnie nie denerwuj !!!!! Jestes piekna, mloda kobieta, jesteś w ciąży wiec co Ty chcesz od siebie ? Ciesz się Slonce, ze fasolinka zdrowo rosnie, a nie przejmuj się głupotami ! JESTES PIEKNA ! niezależnie od tego ile wazysz !! :tak:

anuszka już jestem w domku :D !! wyszłam o 10.

Bylam dziś w Przychodni, zaniosłam moje L4 ( mam do 20-go czerwca) i weszłam do mojej ginki bo akurat przyjmowala. Dalam jej bomboniere ( niech się cieszy ) i wypytałam o to tylko - przodo zgiecie i ona powiedziała, ze nie ma znaczenia jakie ma się polozenie macicy. Ze zarówno w przodo jak i w tylkozgieciu można zajść w ciaze i w tej chwili przestano to już kwalifikować jako gorsze czy lepsze. Przepisala mi leki przeciwbólowe, bo bola mnie te ramiona jak nie wiem i tyle. W razie czegos mam dzwonic.
Jedna babka z która pracuje i jestem z Nia na zmianie, jak uslyszala do kiedy mam L4 powiedziała tylko - no nieee ja nie wytrzymam, musze isc na jakies wolne. Pomyslalam sobie - spieprzaj tepa babo, bo siedzi, gowno robi a jeszcze wiecznie jej zle. Jak bylam z Nia na zmianie to wiecznie wszystko za Nia robiłam, teraz została z ta nowa dziewczyna i co tragedia bo musi się poruszać ??? trażeeeedia, mowie Wam.

Happy jak tam test ?

Ja dzis zaliczam zgon. Od rana mdlości a teraz od południa zaprzyjaźniam sie z kibelkiem. Dobrze że dzieci kochane same bawią sie klockami

Hej dziewczynki :*
Ja już po pracy... Zjadłam szybki obiad i zaraz zrobię sobie deser jakiś z truskawek, tak na jeszcze większą poprawę humoru.
Anisen na pewno niedługo złe samopoczucie minie :-)
Mimimoo ale ta Twoja temperatura skacząca.. A owu masz potwierdzoną ? Przykro mi że @ zaczyna się rozkręcać.
moniqaa dopisz mnie do listy proszę :-) termin @ to 02.07.

Natka bratowa męza miała 3 razy potwierdzane Owu i jeszcze sie nie udało zafasolkować :-(.

Musze iść kupić mleko dziecku a próbuje już od godziny wyjścia i bryndza :( a mąz dziś znów do 23 w pracy

Ja nadal w pracy i juz odliczam czas do wyjscia, mam nadzieje ze uda mi sie wyjsc dzis troche wczesniej do domu, jestem juz padnieta z checia polozylabym sie i zasnela,
Nuuusia fajnie, ze juz Cie wypisali do domku :-)
Misia prosze mi tu sie nie stresowac waga i wygladem, poza tym zdjecia dosc czesto dodaja objetosci i nie sa wiarygodne, poza tym pamietaj ze nosisz w sobie dzidzie i ona potrzebuje duzo miejsca by rosnac :-) tak wiec kochana zgadzam sie z Aga w 100% :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry