• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
anuszka kurcze ja nie wiem co to mogło być..... jeśli tak nigdy wcześniej nie miałaś to dziwne. mi się czasem tak zdarzało mieć przy normalnym okresie.... hmmm.... teraz się zastanawiam czy to normalne było.

a jeśli chodzi o moje spotkanie. niepotrzebnie się przejmowałam. moja przyjaciółka strasznie się ucieszyła. i powiedziałą, że teraz wie jaki ona ma problem i nie bedzie plakala ze mi sie udało a jej nie. przekochana ona jest.
Ja jej wymyśluilam ze musi pojsc na L4 (bo dopiero z koncem czerwca konczy prace, ale nie musi chodzic do pracy), na L4 od pschiatry (może któras zna z wawy co wystawia zwolnieniea), niech pociągnie ile się da, a w wakacje spróbuje in vitro ... moze sie uda za pierwszym razem i w tedy praca moze ja w tylek pocalowac.....

co sądzicie? może źle jej doradziłam???

Ciężko powiedzieć kochana, bo skoro ma już wymówienie (zwolnienie, lub coś podobnego) to L4 nie wiem czy przejdzie, spróbój poczytać na forum prawnym o tym, chociaż wiadomo że człowieka na L4 zwolnić nie można, hmm ciężko powiedzieć
Super że się ucieszyła :) mówiłam że nie potrzebnie się martwisz :happy:

test mi da tyle że będę wiedziała czy nam się w końcu udało, bo może to dobry znak, że mam brać dalej clo, castagnus i coś na podtrzymanie ... bo mam niski progesteron ...
ah babki ...
nie pomagacie mi ... ;(((((((((((((((((((

michalina no i widzisz a tak sie martwiłaś
może i dobrze jej doradziłaś, może to jest sposób ...

Nuuska od plamienia nie mierze tempki ... no bo jak? bo ja tam na dole mierze... ale przed plam nie spadła

Ostatnia edycja:
Anuszka- jeśli byłaby ciąża i poronienie to test byłby raczej pozytywny. Testy wychodzą pozytywne nawet do 14 dni od poronienia.

nie powtarzałam dzisiaj testu , stweirdziłam żejutro będzie pewniejszy ale mam już wszystkie objawy wczesnego zaciążenia więc staram się być dobrej myśli.:-)

Kochane, przyszłam Wam życzyć kolorowych snów!
I przy okazji odkopać listę, bo znów gdzieś się zakopała :eek:

90_natka widzę, że znów termin mamy podobny. Tym razem musi się udać :tak:
Ja się troszkę boję, że co drugi cykl mam bez owu ale staram się nie przejmować. Najwyżej lipiec będzie mój... Z owu czy nie mam zamiar znów usłyszeć od męża, że On ma dosyć ;-):-p

Anisen chyba przeżyłabym mdłości (cokolwiek to jest, bo w życiu nie miałam), pawia chyba też bym przeżyła (też jeszcze w życiu nie doświadczyłam), dla fasolki można przeżyć wszystko :tak:
Nie martw się Kochana, w końcu to wszystko minie ;-)

Michalinka, jeśli ma już wypowiedzenie to L4 raczej już nic nie zmieni, chyba że L4 ciążowe (ale wtedy musiałaby zajść w ciążę w okresie wypowiedzenia). No i jest jeszcze warunek, że nie może być to wypowiedzenie złożone przez nią i za porozumieniem stron też nie. Sama rada jak dla mnie bardzo dobra, ale sprawdźcie czy zwykłe L4 coś da - jeśli tak to super :tak:

Anuszka ja niestety nie pomogę :-(

Happymama jeszcze raz ogromne gratulacje! Super, że w końcu coś drgnęło w tych naszych testowaniach :tak:

Mimimoo - termin @ 04.06 - ??
Verita - termin @ 07.06
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Moniqaa - termin @ 01.07
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ - czerwiec

Witam kochane z rana :)
Ja juz w pracy, dzis bede miala nawet luzny dzien :)
Happymama daj znac jak poszedl dzisiejszy test :-) myslami jestem z Toba i 3 mam mocno kciukasy :-)
Zycze wam wszystkim milego dnia i postaram sie do was zagladac co jakis czas :-)

Dziś podobno międzynarodowy dzień sexu :-D

Ja też już pod pracą
brzuch nadal boli
:-(

Możecie mnie dopisać do listy?jak jestem na komputerze to nie pamiętam o tym a na tel nie mam możliwości.
@ 3.07
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Skoro dzis taki dzien to pieprzcie sie wszystkie :-D:-D

No ja niestety nie bede swietowac bo mam @ ale obiecuje nadrobie w dni plodne:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry