• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Happymama gratulacje :) .

Mam od kilku dni dziwne kłucie w podbrzuszu albo na wysokości jajników ( zależy ) . A lekarz mnie nie badał :-) Powiedział że mnie zdaba dopiero jak nie przyjdzie @ . Może ten cykl będzie owocny mimo problemów z plamieniem. Zadzwiła mnie moja tempka bo 2 dni temu gwałtownie spadła a teraz nagle idzie do góry , a żadnych zaburzeń nie miałam

reklama
Pogoda się poprawiła, słońce się pojawiło, to pewnie, dziewczyny, czas spędzają na dworze. My jutro idziemy na wesele i już się cieszę, że pohulam, chociać... ostrożnie:-) Miłego popołudnia:-D

happymama gratuluję.

Faktycznie spokój tu dzisiaj :-) ale cóż, jak macie okazję to korzystajcie z pogody. Ja nie miałam tyle szczęścia bo w najfajniejszą pogodę siedziałam w biurze :-(

U nas też pięknie.
Ja w pracy byłam więc może inne też :-( Kurde mało korzystam z pogody bo nie mam kiedy.taka blada jestem. Mam nadzieję że to się zmieni podczas urlopu.
Dziś byłam na obiedzie z kumpelą,winko do tego było i fajny kelner :-D
Miło i wesoło było

A u mnie od miesiąca nie ma pogody , tylko deszcz i deszcz . A teraz tak jakby słonko było i sie cieplutko zrobiło . Męża nie ma , pojechał do mamy 3 godziny temu i nie daje znaku zycia :szok: Podobno problemy mają i pojechał. A ja tylko siedze i płacze bo sie nie odzywa , na smsy nie odpisuje i do domu tez nie chce przyjechac. Obiecał ze dzisiaj spędzimy milo czas a nawet z nim nie posiedziałam, bo z pracy przyjechał o 4 i jechał zaraz do mamy i tyle sie z nim widziałam. Nie wiem dlaczego ja mam cierpieć z powodu jego mamy :-( .

angela a jest tak czesto czy sporadycznie? Jak czesto no to faktycznie nie ciekawie,ale jak sporadycznie to chyba mozna mu wybaczyc.

czesc :-) ja dzisiaj bylam z synkiem an wycieczce z przedszkola w Parku Dinozaurów, fajna wycieczka duzo atrakcji.

Happymama gratuluje, a na kiedy wychodzi Ci termin z OM? No ja tez czekalam 2 tyg z wizyta zeby bylo juz cos widac:) Fajnie :)

Dziewczyny to szalonego wieczoru zycze :-) Ja ostatnio w ogole nie mam ochoty...przy starankach bylo inaczej, duzo szalenstwa:-)

Dzisiaj się to zdarzyło już 2 raz . Ostatnio też tak wyjechał z domu nawet sie nie widzieliśmy i wrócił po kilku godzinach, bo niby od kad sie wyprowadził i mieszka ze mną ( od roku ) to jego rodzice popadli w długi ;/ ale jakby odstawili papierosy to by pieniadze mieli na opłaty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry