angelaa_w
Fanka BB :)
Happymama gratulacje
.
Mam od kilku dni dziwne kłucie w podbrzuszu albo na wysokości jajników ( zależy ) . A lekarz mnie nie badał :-) Powiedział że mnie zdaba dopiero jak nie przyjdzie @ . Może ten cykl będzie owocny mimo problemów z plamieniem. Zadzwiła mnie moja tempka bo 2 dni temu gwałtownie spadła a teraz nagle idzie do góry , a żadnych zaburzeń nie miałam
Mam od kilku dni dziwne kłucie w podbrzuszu albo na wysokości jajników ( zależy ) . A lekarz mnie nie badał :-) Powiedział że mnie zdaba dopiero jak nie przyjdzie @ . Może ten cykl będzie owocny mimo problemów z plamieniem. Zadzwiła mnie moja tempka bo 2 dni temu gwałtownie spadła a teraz nagle idzie do góry , a żadnych zaburzeń nie miałam

Podobno problemy mają i pojechał. A ja tylko siedze i płacze bo sie nie odzywa , na smsy nie odpisuje i do domu tez nie chce przyjechac. Obiecał ze dzisiaj spędzimy milo czas a nawet z nim nie posiedziałam, bo z pracy przyjechał o 4 i jechał zaraz do mamy i tyle sie z nim widziałam. Nie wiem dlaczego ja mam cierpieć z powodu jego mamy :-( .