• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka- super że masz już wszystko za sobą:-) a po tym gazie strasznie boli wszystko, trzeba dużo się ruszać ( tak mi powiedziano w szpitalu) wtedy gaz szybciej się rozchodzi.

u nas upalnie dzisiaj, fajnie, ja mam znowu mega ciężki dzień a mój D. będzie w domu dopiero o 21.00 a czuję się taka zmęczona że najchętniej to bym tylko leżała...

reklama
happymama nie szkodzi ze slaba ! ważne ze jest i z tego się cieszymy :)))

mimimoo a może się nie pojawi ??? skad wiesz :) testowalas w ogole ? pewno nie, a może by warto jednak :-)

sandra powiem Ci, ze jesteś lepsza od Nas :D ^^ Ł. nie wyrabia po pare razy na dzień, bo potem mowi, ze zapas się wyczerpuje xD haha

anuszka spokojnie, misia dostala zaproszenie, czemu avensis nie miałaby chcieć jej zaprosić :happy:
napierdzielaja mnie te rece przez ten gaz mamusiu chce już do domu !!!!

Ł. obiecal mi placka po węgiersku :-D

dzięki kochane :-) za radą naszej kochanej Nuuuśki i Misi złapałam M z nogi i nie tylko:-p i zaciągnęłam do wyrka, totalnie na luzie :-D może coś będzie, nie nakręcam się, jak coś to mamy jeszcze całą noc i wieczór przed sobą :cool:
dobre rozbawilas mnie
:-D

dziękuje za gratulację ale ta kreseczka jest naprawdę blada, jutro z rana powtórzę test i zobaczymy.

u mie tez byl bladzioch a dopiero po tyg taki normalny sie zrobil (po kolejnych testach :laugh2:

happymama no wlasnie - WSZYSTKO boli. Wczoraj mi lekarz mowi wieczorem, ze mogą bolec ramiona ja mu zadowolona ze nie nie, mnie nic nie boli. No i jak dziś się podniosłam to miałam za swoje :X

Nuuska PLACKA dobre o kurde ale sie usmialam :D w pozytywnym sensie,czasem to takie male przejezyczenia w zdaniu wygladaja bombowo.

Przyponialo mi sie jak na mature z angielskiego nas babka przygotowywala i mowi tak : Kowalski ty to jestes glab ale jak juz chcesz zdac ta mature to chociaz badz Kali chciec jesc,Kali chciec pic,a nie zebys siedzial i patrzyl sie w egzaminatora jak wol w malowane wrota :D

I zawsze jak teraz widze alabo slysze przejezyczenie to przypomina mi sie angielski z technikum;-)
Ah to byly czasy

patu$ka Ty hahahahaha kochana ale mnie na prawde chodzilo o PLACKA PO WEGIERSKU xD Ł. obiecal ze mi zrobi jak wroce do domu :-) a u Was nie ma czegos takiego ?
Bo ja już nie wiem czy to ja zglupialam, czy Ty mialas cos innego na myśli :-D

anuszka jak się okazało dostałam zaproszenie, ale nie wiedziałąm jak dołączyć... no cóż - taki urok blondynki :D

sandra i dobrze zrobiłaś!!!!

Nuuuska to może ja też wpadnę na tego placka - bo uwielbiam :DDDDDD

reklama
misia wiesz jak ja uwielbiam placki po węgiersku xD mniam, w roznych regionach spotkałam się z rozna nazwa - placek po zbójnicku, placek po bytomsku, czy placek wegierski.
Sadze ze wiesz o jaki mi chodzi :) niebo w gebie, już mam obiecanego na jutro wiec zaklepałam dwa bo na tej diecie szpitalnianej schudnę na pewno :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry