• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sandra no jak nie dzialac jak dzialac. iwem ze martwisz sie ta nadzerka ale jak nie zaryzykujesz...a moze bedzie to szczesliwy miesac a z nadzerka jakos sobie poradzicie?

Happymama gratuluję :tak: Strasznie się cieszę :-D

Nuuuśka w końcu jesteś. Super, że wszystko ok :tak: Wypoczywaj i szybko wracaj do nas :tak:

Sandra ja bym działała. Ja wiem, że nadżerka nie daje Ci spokoju, ale może ta gin Cię tylko niepotrzebnie nastraszyła.... Jak się nie uda to wtedy się z nią rozprawisz, a jak się uda to przecież kobiety z nadżerkami też rodzą i nic się nie dzieje... lekarze na pewno będą wiedzieli co robić :tak:

Mimimoo - termin @ 04.06 - ??
Anuszka - termin @ 05.06
- ??
Verita - termin @ 07.06
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Moniqaa - termin @ 01.07

90_natka - termin @

sandra
ja Ci już raz napisałam ale napisze raz jeszcze - DZIALAC bez dwóch zdan :D
a może nadzerka się zmniejszy dzięki temu ?

moniqaa ja bardzo proszę mnie tam dopisać do tej Naszej listy magicznej na czerwiec na sam koniec bo nie wiem kiedy @ przylezie ale wpisana być musze oo ! :-Djak mnie tam nie ma to się czuje osamotniona i zapomniana :-D

mimimoo a jak Twoja @ w ogole bo widze ze termin już minal a ze ja zacofana przez te ostatnie pare dni wiec musisz wybaczyć :>>>

Mimimoo - termin @ 04.06 - ??
Anuszka - termin @ 05.06
- ??
Verita - termin @ 07.06
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Moniqaa - termin @ 01.07

90_natka - termin @
Nuuuśka - termin @ - czerwiec

Happymama
Super no mamy następną szczęśliwą!

Nuuuśka
Witamy!
Super że drożne i że wszystko ok! Jupi :-D

Sandra
No starać się!i to już!

Ja dziś byłam na bakalarskiej (takie targowisko buty ciuchy torebki majtki itp itp)
Ale się obkupiłam.i to za małe pieniądze :-D

U mnie plam więc można mnie dopisać na 3lipca ale to może ulec zmianie

ej no właśnie michalina nie dostała zaproszenia do bla bla bla
jakim cudem!avensis nie chciała czy zapomniała?

dzięki kochane :-) za radą naszej kochanej Nuuuśki i Misi złapałam M z nogi i nie tylko:-p i zaciągnęłam do wyrka, totalnie na luzie :-D może coś będzie, nie nakręcam się, jak coś to mamy jeszcze całą noc i wieczór przed sobą :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry