• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Happymama kreski jak malowane :-D Kurczę kiedy ja takie zobaczę, ten pierwszy raz w życiu....
Jeszcze raz mooooooocno gratuluję i czekam na dalsze wieści o fasolince :tak:

U mnie @ już polazła, tak więc już odliczam dni do owu, a potem pewnie dni do testu ;)

Mimimoo - termin @ 04.06 - ??
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Moniqaa - termin @ 01.07
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ - czerwiec

anuszka a ja wzielam dziś już pierwsza dawke :zawstydzona/y: zle zrobiłam ? bo nie wiem kiedy dostane @ teraz po tej laparo wiec pomyslalam, ze może zaczne już teraz ? To ma jakies znaczenie ? Bo jak ma to jutro nie biore już tylko może jednak poczekam do @. Narwana jestem jak male dziecko na cukierki :/ przepraszam.
Naliczylam, ze u Nas średnio 3 na msc fasolkuja :-) a w tym miesiącu już sa 3 :-)a to dopiero początek :P
Co do przerwy w braniu Castagnusa, wyczytałam, ze powinien być msc przerwy, a potem można wrocic na kolejne 3msc bo brania go. Oczywiście lekarz może również zalecić branie go bez przerwy po 90 dniach, ale to już chyba zależy od indywidualnych potrzeb ze tak napisze pacjentki. A jak z objawami ? Zauwazylas poprawe u siebie po braniu go ? to 1 cykl u Ciebie , dobrze pamiętam ?

Ostatnia edycja:
Teraz zaczęłam drugi cykl.nie wiem czy robisz dobrze czy źle że go wzięłaś teraz. Trudno mi coś doradzić bo nie wiem.ja nie zauważyłam jeszcze żadnych efektów, na @ nadal mocno bolał brzuch.plam jakie było przed @ takie też było i teraz. Ale myślę że dopiero po tych 3mies coś się zmienić może.

Zobaczymy wiec. Co ma być to będzie, znalazłam forum gdzie jest napisane, ze nie ma to większego znaczenia kiedy zaczynamy, Nasza zagorzala forumowiczka z lutowek również powiedziała, ze mogę brac go już teraz, wiec zaufam :>:))) Oby to cos pomoglo ! :tak:

hehehe jak to mamy :-pna pewno kupicie jakas ladna :)) Powtarzalas tesciora angelaa ? Koniecznie musisz wkleic :D

w ogole powinnysmy zrobić jakas rubryczke tu na wklejanie Naszych tesciorow wlasnie, co by było widać, u kogo jak i kiedy fasolcia sie rozwijala i betka przyrastała.
U Nas wietrzny dzień, zaraz jemy obiad, Ł. do pracy a ja kolo 14 przejde sie po Olcie.

Jutro mam rezonans na moje kolano ( swego czasu pisałam Wam, ze cos mi sie dzieje, i lekarz podejrzewa uszkodzenie stawu kolanowego a na usg wyszlo ze rosnie mi tam torbiel Beckera), ciekawa jestem co wykaze rezonans, Ł. sie smieje, ze jak wyjdzie ze kolano do artroskopii ( zabieg operacyjny ) to najlepiej walic od razu poki mam L4 - taaaa.....na pewno. Kaleka jestem jak sie patrzy powiem Wam.

Moja mama jest tak wymyślata że o weselu wie od września a nie kupiła sukienki bo żadna jej sie nie podoba a takie fajne są :tak: Teściora nie powtarzałam bo czekam do @ . Zazwyczaj jak zrobie test to na drugi dzien @ przychodzi :-(

reklama
Ja wróciłam od lekarza, odebrałam wynik cytologii, wynik 2 gr, ale wszystko prawidłowo, lekarz powiedział żeby nie przerywać starań i na razie nic z tą nadżerką robić nie będziemy.
Ulżyło mi troszeczkę.
Mówicie że 3 pozytywne teściory na miesiąc, hmm czyli kurde no już się nie załapię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry