• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cieszę się że już się pogodziliście :happy: mam nadzieje, że szybo nie minie bo jutro niestety do pracy i zamierzam się wyspać, a trudno czasem samemu zasnąć zwłaszcza że przez kilka dni miałam go obok siebie, ale jakoś chyba dam radę, piwko już wypite a po kolejne nie mam zamiaru sięgać :-p
Życzę wszystkim dobrej nocki :-D

reklama
Sylka - na pewno wrzucę fotkę tylko muszę zgrać z aparatu.

Sandra- ja też nie mogę spać jak D. nie ma w nocy w domu, na szczęście zdarzało się to sporadycznie.

mnie dzisiaj pobolewał brzuch:-( tak dziwnie , takie ciągnięcie do dołu cały czas i w krzyżu mnie łupało. Trochę się zmartwiłam.
Senność i zmęczenie są straszne, nie mam siły na nic...

Verita gratuluję :tak:

Nuuuśka jaka połowa. Ja się na połowę nie zgadzam... Przynajmniej te 90% pozytywów, a najlepiej to 100%. Ja tam życzę nam wszystkim by było jednak 100% pozytywnych testów (8 na 8) :tak:

Mimimoo - termin @ 04.06 - ??
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06
Moniqaa - termin @ 01.07
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ - czerwiec

Hej kochane :-) ja juz w pracy
Moniqaa, Nuuuśka miala tez na mysli siebi, a jak wiadomo przez ten zabieg laparo, czerwiec w jakimś stopniu jest dla niej stracony, czeka na @ ( a ta przyjdzie nie wiadomo kiedy) i dopiero bedzie mogła wznowić staranka
Życzę wam miłej i spokojnej niedzieli oraz pozdrowienia dla nowych fasolinek :***

Nuuuśka oto przepis: 1/3 ziemniaków ugotowanych, 2/3 ziemniaków startych jak na placki ziemniaczane, 2 cebule, sól , pieprz do smaku, troche mleka, to jest farsz, wymieszać wszystko razem, kapuste sparzyć jak na gołabki i zawijać normalnie, chcoiaz jest nieco trudniej bo ten farsz jest taki rzadki. Dusić z 1h w połowie duszenia zalać sosem: 1 śmietana 18%, przecier pomidorowy 2- 3 ł yzki, kostka rosołowa, magi, pieprz, zalać gołabki i dusić jeszcze do miekkości.
My z T bardzo je lubimy, to przepis mojej tesciowej ale malo znany, bo chcoaiz moi rodzice mieszkaja od tesciow 10 min to nigdy takich gołabków nie jedli.

angelaa- a mierzysz tempkę zawsze o tej samej porze? skacze ci troszkę ta temperaturka.
tutaj możecie zerknąć na mój ostatni wykres:
Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
teraz już zaprzestałam mierzenia;-)

u nas po kilkudniowych upalach przyszło ochłodzenie z deszczem.
D. zabrał nas na pyszny obiadek i do parku. Od rana mialam jakiś depresyjny nastrój ale popołudniu mi się poprawił humorek.
Dzisiaj już brzuch nie boli ale cały czas go czuję, albo coś zakłuje, albo ciągnie do dołu albo po bokach albo mam wrażenie że jest cały wypełniony powietrzem...

hej dziewczynki :****
Mialam dziś zalatany dzień, byliśmy za zakupach, wcześniej u tesciow na obiedzie i zeszlo Nam do 19
embarrassed.gif
Ale zrobiliśmy zakupki na caly miesiąc, wiec już spokoj bynajmniej z tym jest :)
Zrobilam zapas lekow, kupiłam m.in. Castagnus i powiem Wam, ze za miesiąc kupuje na allegro - tam był po 15zł a w aptece zaplacilam 42zł za dwa opakowania
mad.gif
No ale może cos pomoze, Ł. stwierdził, ze jak on likwiduje stan napięcia przedmiesiączkowego to powinnam go brac codziennie xD
Mam pytanko, ale nie wiem czy Wy będziecie mi w stanie pomoc, czy pytanko bezpośrednio kierowac do anuszki bo ona z tego co pamiętam bierze Castagnus.Mianowicie, na opakowaniu pisze, ze zazywa się go przez 90dni. A potem ? Przerwa np.miesieczna i można wrocic do tego ? I najważniejsze - czy mogę go zacząć brac od jutra np., czy poczekać na @ i dopiero wtedy od 1dc ? Jak myślicie ?
w ogole zbiera się na burze aaaaaa!!!! a w malopolsce dziś podobno gradobicie i ulewa taka ze nie można było ulicami przejechać :/

angelaa Kochana proszę Cie, nie martw się !! skoro sama mówisz, ze tempka była zaburzona, bo wstawalas często w nocy to nie dziw się, ze mogla być inna. Na pewno fasolcia już sobie miejsce w brzusiu umoscila :)))

Milego wieczorku myszki :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry