• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Verita gratulacje :-) .
U mnie dużooo białego śluzu, i tempka rośnie. Jest nadzieja że coś będzie :tak: W razie czego test już kupiony :tak: .
A z mężem okej. Przeprosił i wszystko opowiedział jak przyjechał, był jakoś po 19. Wynagrodził mi to wieczorem, a dziś wybieramy się na powitanie lata, fajna pogoda, słońce świeci :-D Ja sobie odpoczywam a mężuś kosi trawe :tak:

reklama
Dziewczyny, dzieki za wsparcie! ta pani doktor w ogole jakas dziwna byla. Jak zazartowalam, ze skoro dwa pecherzyki to moze na blizniaki to mi powiedziala, ze ciaza blizniacza to patologia i to, ze ja widze blizniaki na ulicach to wielkie szczescie, bo duzo takich dzieci umiera jeszcze przed porodem...
nastepnym razem pojde do mojego stalego lekarza.

patu$ka nie wiem czy to była niepeknietego pęcherzyka, bo ginka wyraźnie mi powiedziała, ze nawet jeśli pęcherzyk grafa by nie pekl, rzadko zdarza się żeby powstala torbiel w ciągu niespełna 2 tygodni urosła o tyle. Wedlug Niej to była kwestia miesiąca wcześniej/dwóch czyli w marcu musiala powstać, chyba ze jeszcze wcześniej :zawstydzona/y: No bo jak wszystko inne z Nami jest ok, to mimo wszystko jakas przyczyna tego wszystkiego musi być.
No ale mam nadzieje,ze już teraz będzie wszystko w porządku !! :-)

melponea ta Twoja ginka rzeczywiście troszkę dziwna, ale mimo wszystko hmmm...może mieć duza wiedze, tylko czemu zakłada ze tak duże pęcherzyki sa wynikiem nie peknietych z cyklu wcześniej ??

hej hej!!!!

WOW!!!! Verita super!!! To już jest nas 6 zaciążonych i 8 do zaciążenia - gońcie nas babki, gońcie!!! Śliczną gromadkę będziemy mieć :D

Nuuuśka - fajne to ratanowe dla kota! Chciałam moim zrobić wybieg na balkonie, dziś byliśmy w leroyu i jak podliczyliśmy jaki to będzie koszt to powiedziałam "no way"!!!!!

My na balkonie mamy tylko jedna poleczke dla kotow, tak to nic więcej, bo i tak okres kiedy wychodzą na balkon nie jest całoroczny a potem wszystko demontować na zime - kosmos :eek: w przyszłym roku planujemy remont mieszkania i chcemy im zamontować polki w całym mieszkaniu na scianach po sam sufit :tak:zobaczymy co z tego wyjdzie

verita gratuluje!!!

Happy mama to
wrzuc zdjecie tego drugiego tesciku, czekamy!!!
U nas dzisiaj bardzo duszno, do południa pojechalismy na zakupy i mdlilo mnie okropnie, a ja zamiast odpoczywac to szalałam w kuchni z gotowaniem, gołąbki z ziemniakami (w środku) nie wiem czy kiedys jadłyscie bo mało znana potrawa, placek z truskawkami i rosołek, znjaoma byla z synkiem po poludniu, dziisaj jeszcze zmaierzam poprasowac. Zaliczylam juz 1,5 h drzemke, ostatnio chodze wczesnie spac 20.30 najpozniej :-)Nie wiem kiedy to zmeczenie sie skonczy.

tylko te pecherzyki to raczej nie sa duze sa akurat na owulke. Z poprzednich cykli to byly by pewnie powyzej 25 mm,bynajmniej w polowie cyklu pecholki maja kolo 20 mm na owulke. Wiesz u Ciebie ciezko bylo stwierdzic cy to wina nie peknietych pecholi ta torbiel bo nie mialas monitorowanych cykli,ale napewno teraz jak bedziesz pod kontrlola w razi eczegos zapobiegna powstawaniu takich zmian. To napewno nie jest nic dobrego.

Ale jesli torbiel wchlanai sie sama nawet po lekach to duzy sukces. Ty nuuska upieklas dwie pieczenie przy jednym ogniu. Bo posza s na usuniecie torbieli ktora zniknela a przy okazji maialas droznosc na ktora normlanie czeka sie kolo 3 miesiecy.

reklama
sylka Ty podobnie jak ja teraz ( ale z innego powodu ) chyba odpoczywać i oszczedzac się powinnac, a nie wariować !! :wściekła/y: Golabki z ziemniakami ? nigdy nie jadlam,ale jak będziesz miała chwilke, to poproszę o przepis, bo rozumiem, ze robisz je normalnie, owijając w kapustę, tylko do srodka zamiast miesa i ryzu dajesz ziemniaczki tak ?

sandra szybko Ci minie noc bez Niego :* Piwko zrelaksuje ;)

My już w zgodzie :wściekła/y: zrobiliśmy pizze, wlasnie się piecze w piekarniku, mam nadzieje, ze będzie dobra :)))
Jutro na 12 do tesciow na obiad, a potem na zakupy musimy jechać, na szczęście ja nic nie będę dzwigac.
Milego wieczorku Sloneczka i spokojnej nocy :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry