• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
U mnie spoko, ale jak poszłam sprawdzić do piwnicy sprawdzić czy wszystko ok, to niestety okazało się że było włamanie do piwnic u mnie w bloku :-( całe szczęście moją oszczędzili,

wstawiam moje dwie kreseczki :
P1017775.JPG

Załączniki

• P1017775.JPG
    P1017775.JPG
    27,7 KB · Wyświetleń: 40
Witam poniedziałkowo :) Dziś wzięłam sobie wolne od pracy ponieważ jedziemy z mamą w końcu kupić sukienkę na wesele Jakoś nigdy czasu nie było :tak: Temperaturę staram mierzyć się zawsze o tej samej porze. Dziś tempka 36,4 znów wzrost. Skacze sobie jak chce . A tu jakoś cichoooo ! :-(
Trzymałam sobie rękę na brzuchu na wysokości jajnika i czułam tak jakby ktoś mi tam w środku piłkę odbijał. Miała któraś z Was już takie odczucia ? Pojawia mi się tak co jakiś czas

Ostatnia edycja:
co tu taka cisza???

ja się nie wyspałam dzisiaj, nie mam siły zabrać się za sprzątanie.
Zrobiłam sobie termin do ginka na 26.06 jak ja wytrzyma tyle czasu;-) ale wcześniej nie ma sensu iść no chyba żeby się coś tam działo (odpukać)

Hej dziewczynki :**

misia melduje się !!!!! :-D nie zalalo Nas, ale wczoraj kolo 22 grzmiało i blyskalo się tak, ze bylam pewna ze burza się rozhula za niedługo, ale przeszla bokiem :zawstydzona/y:Dzis natomiast od rana jest chłodniej, niebo zamurzone wiec kto wie, czy dziś burzysko nie zawita :baffled:
happymama alez piekna, tluciutka drufa kreseczka !!!! :DDDDD obiecuje szybko dzialac, i mam nadzieje, niedługo do Was - zafasolkowanych dolaczyc :tak:

sandra u Nas tez kiedyś włamali się do piwnicy, zaraz jak się tu wprowadziliśmy. Niestety tylko do Naszej, bo jak sie okazało - ktoś inny ja przywlaszczyl w czasie kiedy mieszkali tu poprzedni wlasciciele i nie chciał odpuscic. Ale w końcu zabiliśmy drzwi dechami, daliśmy mocniejsza klodke i poki co odpukać, jest spokoj od roku.

Witam porannie.
Lecę robić kawusię.
Zaraz muszę was nadrobić.
4dni do urlopu!Jupi
a u nas wczoraj potoki na ulicach.ja w ten deszcz musiałam do pracy wyjść!
Ale się przygotowałam :-D
Płaszcz kalosze parasol
Masakra była

reklama
Nuuuśka
Fajne to coś dla kotów :-D
Mi ginka poleciła od 1dc brać castagnus.nie wiem jak to jest z ta przerwą po tych 90 dniach. Muszę spytać ginki a ty może spytaj swojej.dam znać jak się coś dowiem. Ale to dopiero w lipcu.

Babeczki
No będziemy was gonić!
Średnio nam wychodzi 2 czy 3 ciąże na wątku w miesiącu? Dajcie nam czas :-D

Patu$ka
Ja na drożność czekałam krótko ale tą przez rtg.

Mojemu P takie gołąbki by smakowały. On uwielbia takie kartacze i inne podobne potrawy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry