hej dziewczynki :****
Strasznie dziś u Nas brzydko, leje od samego rana i zimno jak nie wiem :/ Tesciowie zaczynają urlop w piątek, jada do Chorwacjii i zastanawiam się czy pogoda im dopisze. Oby !!
Bylam dziś na tym rezonansie kolana,jutro ma być wynik wiec
misia nie będziemy musiały długo czekac

Mama Ł. go odbierze bo akurat będzie miała jutro dniowke, wiec dowiemy się czy moje kolano już do ucięcia czy jeszcze cos z Niego będzie

Żeby było smieszniej, zaczelo mi teraz dokuczać to drugie, ach kaleka i nic więcej !!
sylka jejciu, mam nadzieje, ze przejdą Ci te dolegliwości :/ nie miałas goraczki ?? teraz taka zdradliwa pogoda, ze latwo o przeziębienie, Ola od wczoraj kaszle, i zastanawiam się z jakiego powodu, bo niby ostatnie dni były cieple, a ona jakas taka zachrypnieta :/
melponea super ze u Ciebie wzrost tempki

Spokojnie poczekaj do wieczora, od pozytywnego testu czy tez skoku, masz 24h na zapłodnienie,wiec na pewno się wgracie pięknie

U mnie owu od 2 ostatnich cykli tez w takich granicach - 20dc, 17dc, teraz w tym cyklu nie wiem dokładnie, czy była, bo przez laparo nie mierzyłam tempki przez pare dni, ale wydaje mi się ze tak.
tez masz tylozgiecie ?? ja tez, i wlasnie ostatnio czytałam jakie pozycje sa najlepsze - podobno i bylam ciekawa wlasnie jak jest po. Mowisz na brzuchu ?
misia o myyyyy !!!! 30 grudnia ?!!!! :-):-) Sloneczko ale super

DD i tu będzie ciekawostka, czy dzidzia będzie jeszcze z tego rocznika czy będzie już o rok mlodsza. To jest najglupsza rzecz jaka może być, ze jak urodzi się 31 grudnia to będzie ten rocznik a jak 1 stycznia to już rocznikowo rok mniej. I wcale nie jesteś gruba !!!!!! widziałam Twoje zdjęcia koleżanko moja i piekna jesteś !!!!!! Pieknie wygladalas w sukni ślubnej i w ogole przesliczna z Ciebie kobieta ! i pytam się, gdzie te boczki masz, fałdy i w ogole ? chyba na policzkach