Nuuuśka
..kocia mama ;]
Tez Was Kocham Robaczki Moje Najpiekniejsze !!! 

Ł. mi już powiedział, ze stalam się bardziej milosciwa dla innych i uczuciowa. Ale nadal twierdzi ze jak się wkur*** to najlepiej uciekać z domu, zabrać pare majtek, pare skarpet, 4zł na piwo i zabunkrowac się w piwnicy na dwa dni xD hahaha. Ale ja wypraszam sobie, ja na prawde taka wsciekla nie jestem ( taaaa.....a dopiero co piane z ust wycierałam
) dobra dobra skonczylam już na dziś ;D
misia dla mnie osobiście nie ma chy­ba bar­dziej idiotyczne­go konkursu od konkursu piękności. Kil­ku małpiszonów za stołem ogląda kan­dy­datkę za kan­dy­datką, "facho­wym" okiem oce­niając każdy skra­wek ciał, jak­by by­li ja­kimiś bo­gami orze­kający­mi ilość ko­biety w ko­biecie... a naj­gor­sze jest to, że wy­korzys­tu­je się do te­go utar­ty, do cna ka­leczący ob­raz ko­biety ideal­nej, opierający się tyl­ko i włącznie na fi­zyczności, co w swej pry­mityw­ności sys­te­matycznie zat­ru­wa poczu­cie ko­biecości "zwyczaj­nym" ko­bietom na uli­cach takim jak MY. Tym­cza­sem, oglądając te­go ty­pu kon­kursy, mam ochotę wyjść i pier­wszej z brze­gu mi­janej ko­biecie oz­najmić, że jest naj­piękniej­szą is­totą na świecie.Ale ze ostatanio mało co wychodzę bo ruszac się nie mogę, w końcu kaleka jestem, weszłam na fcb, zobaczyłam Ciebie i wiedziałam komu to napisac :*

Ł. mi już powiedział, ze stalam się bardziej milosciwa dla innych i uczuciowa. Ale nadal twierdzi ze jak się wkur*** to najlepiej uciekać z domu, zabrać pare majtek, pare skarpet, 4zł na piwo i zabunkrowac się w piwnicy na dwa dni xD hahaha. Ale ja wypraszam sobie, ja na prawde taka wsciekla nie jestem ( taaaa.....a dopiero co piane z ust wycierałam
) dobra dobra skonczylam już na dziś ;D misia dla mnie osobiście nie ma chy­ba bar­dziej idiotyczne­go konkursu od konkursu piękności. Kil­ku małpiszonów za stołem ogląda kan­dy­datkę za kan­dy­datką, "facho­wym" okiem oce­niając każdy skra­wek ciał, jak­by by­li ja­kimiś bo­gami orze­kający­mi ilość ko­biety w ko­biecie... a naj­gor­sze jest to, że wy­korzys­tu­je się do te­go utar­ty, do cna ka­leczący ob­raz ko­biety ideal­nej, opierający się tyl­ko i włącznie na fi­zyczności, co w swej pry­mityw­ności sys­te­matycznie zat­ru­wa poczu­cie ko­biecości "zwyczaj­nym" ko­bietom na uli­cach takim jak MY. Tym­cza­sem, oglądając te­go ty­pu kon­kursy, mam ochotę wyjść i pier­wszej z brze­gu mi­janej ko­biecie oz­najmić, że jest naj­piękniej­szą is­totą na świecie.Ale ze ostatanio mało co wychodzę bo ruszac się nie mogę, w końcu kaleka jestem, weszłam na fcb, zobaczyłam Ciebie i wiedziałam komu to napisac :*
Ostatnia edycja:

Ja przez cala ciaze mowilam - jesteś gruba ? co mi tam . To wszystko dla fasolci, niech ona je, a ja ?Ja schudnę i będę wygladala jak kiedyś, ale poki jestem w ciąży, fasolcia musi być najlepiej odżywionym robaczkiem w brzuszku :-)