• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Tez Was Kocham Robaczki Moje Najpiekniejsze !!!

Ł. mi już powiedział, ze stalam się bardziej milosciwa dla innych i uczuciowa. Ale nadal twierdzi ze jak się wkur*** to najlepiej uciekać z domu, zabrać pare majtek, pare skarpet, 4zł na piwo i zabunkrowac się w piwnicy na dwa dni xD hahaha. Ale ja wypraszam sobie, ja na prawde taka wsciekla nie jestem ( taaaa.....a dopiero co piane z ust wycierałam :laugh2:) dobra dobra skonczylam już na dziś ;D

misia dla mnie osobiście nie ma chy­ba bar­dziej idiotyczne­go konkursu od konkursu piękności. Kil­ku małpiszonów za stołem ogląda kan­dy­datkę za kan­dy­datką, "facho­wym" okiem oce­niając każdy skra­wek ciał, jak­by by­li ja­kimiś bo­gami orze­kający­mi ilość ko­biety w ko­biecie... a naj­gor­sze jest to, że wy­korzys­tu­je się do te­go utar­ty, do cna ka­leczący ob­raz ko­biety ideal­nej, opierający się tyl­ko i włącznie na fi­zyczności, co w swej pry­mityw­ności sys­te­matycznie zat­ru­wa poczu­cie ko­biecości "zwyczaj­nym" ko­bietom na uli­cach takim jak MY. Tym­cza­sem, oglądając te­go ty­pu kon­kursy, mam ochotę wyjść i pier­wszej z brze­gu mi­janej ko­biecie oz­najmić, że jest naj­piękniej­szą is­totą na świecie.Ale ze ostatanio mało co wychodzę bo ruszac się nie mogę, w końcu kaleka jestem, weszłam na fcb, zobaczyłam Ciebie i wiedziałam komu to napisac :*

Ostatnia edycja:
reklama
Naprawdę kochana jesteś!
Ja też uważam że te konkursy piękna, programy tupu tapl madl jest do dupy i powoduje megaaaaaaa kompleksy u normalnych bab.
Ja i tak po ciąży schudnę, a co, a teraz faktycznie nie będę się przejmować. Teraz najważniejsza Fasolina, a potem jak będzie ciągnąć mleko ode mnie to mam nadzieję, że wyciągnie wszystko :D

Ojaaaaa udało się wyleczyć misie :-):-D !! Otwieram gabinet !! :laugh2:
Pewnie, ze najwazniejsza jest fasolcia, a po ciąży nie obejrzysz się a będziesz chudziutka, przy takiej malej dzidzi, nalatasz się, nadźwigasz, nabiegasz z wózeczkiem na spacerkach wiec raz, dwa i figurka będzie piekna, choć i tak jest !! Nie ma brzydkich kobiet,grubych czy jakichkolwiek innych. Wszystkie sa piękne, tylko czesc z Nich ma piękno ukryte w srodku i trzeba porządnie przekopac żeby to dostrzec, ale potem nie da się już oderwać oczu :happy2: Ja przez cala ciaze mowilam - jesteś gruba ? co mi tam . To wszystko dla fasolci, niech ona je, a ja ?Ja schudnę i będę wygladala jak kiedyś, ale poki jestem w ciąży, fasolcia musi być najlepiej odżywionym robaczkiem w brzuszku :-)

Oj zgadzam się dziewczynki, te wszystkie konkursy piękności naprawdę zaniżają ogromnej liczbie kobiet poczucie wartości... Ja nie miałam nigdy kompleksów w tą stronę bo ja raczej zawsze uważałam, że jestem za chuda , ale pamiętam jak moje koleżanki na studiach i w liceum panicznie bały się przytyć.. Dążyły do "ideału"- 90-60-90. Dla mnie to jakaś masakra... I te ich mordercze spojrzenia jak w przerwie zajęć jadłam batonika czy ciastko... Tego to chyba nigdy nie zapomnę :-)
No ale cóż, trzeba akceptować siebie taką jaką się jest! W końcu dla naszych mężów/partnerów/dzieci jesteśmy idealne :-) a zdaniem obcych pelnych zawiści ludzi nie ma się co przejmować!

A co to jest talia? Tak powinnam zapytać :-D
Kobietki wygląd nie jet najważniejszy. Ja akurat ideałem nie jestem... 160 w kapeluszu, ale co tam.... Jak komuś się nie podoba to niech nie patrzy :tak:

Wy się smiejcie, ale mnie się zawsze podobaly male, drobne kobietki.Na prawde, kiedyś zalowalam ze jestem wysoka, jak bylam mlodsza marzyl mi się niski wzrost i mala stopka :-):-)Ale niestety nie wyszlo ani jedno ani drugie :rofl2:

GLODNA JESTEM !!!

reklama
Nuuuska ja pierdo***** ty to rozwalasz system... Piane z ust wycieralam...hahahahahahahahah:szok::szok::-):-)

W ogole ode mnie z okolicy byla ta Marcela masakra szczypior z niej ryj brzydki. i w ogole. Ł mowi na takie wyplosz....

jego zdaniem kobieta musi miec na czym usiasc i czym oddychac. Ja tam w pasie sie nie mierze... waze 57 kilo przy 172 cm i girze 40 :D I miseczce D. I jest git... Kobieta to kobieta normalna a nie wychudzona. bynjamniej zdrowa i zadowolona.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry