• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
hahaha avensis ja Cie przepraszam, ale ja czasem inaczej rozumuje :-D Już dziś napisałam patu$ce na lutowkach, ze od paru dni boli mnie ranka w pępku - uczucie takie jakby robak swidrowal mi w brzuchu i tunel drazyl w pępku do ucieczki :rofl2::laugh2:
Boze, oglądam teraz powtorki rozmow w toku i placze już ze smiechu hahaha - mowia dziś o facetach, którzy po dwa tygodnie się nie myja, wiec ja już Ł. powiedziałam,ze on to przyNich czyścioszek jest :laugh2:

Hej dziewczynki :-) dawno mnie nie było ale wszystko na bieżąco czytałam :-)
W pracy zapierdziel i na nic czasu nie ma a jak wracam do domu to jestem tak wykończona że nie chce mi się prawie nic!
Nuuuśka ale się uśmiałam :-D

Maxie jakies pomysly na to zeby zmniejszyc marnotrawienie chlopaczkow?

Ja się o to pytałam mojej gin i już nie pamiętam dokładnie jakich słów użyła i jakie cyferki podała, ale powiedziała, że po stosunku warto poleżeć 5 min (nawet nie koniecznie z nogami do góry :D), a to co już wypływa to i tak nie jest przydatne bo wypływa po prostu płyn w którym żyją plemniki a same plemniki już pognały do przodu, więc mam się tym w ogóle nie martwić. I faktycznie w tym cyklu co zaszłam nawet 5 min nie leżałam a co wyciekło to do kibla.
Więc o to nie ma co się martwić - nie marnują się :) żołnierze do przodu a płyn wycieka.

Nuuuśka jak dobrze, że szybko wynik będzie - nie będziemy się mocno stresować :D
I nie praw mi tu komlementów - na fb mam oczywiście nakorzstniejsze zdjęcia sprzed roku, 2 ,3 - teraz już taka nie jestem :D grubas jestem :d podeślę Ci zdjęcie kiedyś :D
No ja mam nadzieję, że jak to pierwszy poród to potrzymam do 1 stycznia jednak.....

aaaaa no jasne jasne misia zapomniałam, ze Ty mało wierzaca w siebie jesteś !!Te zdjęcia to ja z checia zobaczę bo podejrzewam ze wyglądasz na Nich tak samo a teraz to i lepiej bo w końcu fasolcia rosnie w Tobie :-)Wiec mi tu bardzo proszę nie mow, ze ja mam komplementow Ci nie prawic, bo jak mi się podoba to mowie, a Tobie nie musi :P:P:P fajna kobietka z Ciebie i zakończmy na tym ten temat, bo się na Ciebie zezloszcze ze taka niska saamoocene masz !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry