• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Patu$ka i to jest dobre podejście :tak:

To kiedy teraz któraś z nas testuje?
Ja na razie yo tylko testy owu oglądam, ale nic nie widzę... Sytuacja z kwietnia się powtarza, czyli brak krechy (w marcu i maju krechy już od 5dc było widać) :-(

reklama
Witam Was Kochane :) Ja niestety idę do pracy i do 19 mnie nie będzie :-(Aż się boję iść bo szefowa ma na mnie z górki, odmówiłam żeby przyjść do pracy za kogoś innego i mimo że jestem tam od marca to chce mnie zostawić samą ! A nikogo nie chce przyjąć bo twierdzi że za dużo towaru i nikt sie tego nie nauczy :-D

ja też nie cierpię konkursów piękności a jak widzę czasami w telewizji te amerykańskie małe miss i te mamuśki ciągające swoje kilkuletnie córki po wybiegach torturując je wszelakimi zabiegami kosmetycznymi to mi się nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y:

ponieważ poprzednią ciążę miałam zagrożoną a do tego miałam cholestazę to teraz zapowiedziałam sobie że będę dużo odpoczywać i trzymać dietę od samego początku. Ciężko i z tym i z tym, odpoczywać właściwie nie ma kiedy a z dietą też kiepsko bo akurat najbardziej mnie ciągnie do tego co nie wskazane. Muszę się bardziej zmobilizować.
yes2.gif

czy w końcu kiedyś przyjedzie ładna pogoda na dłużej??? denerwują mnie te zmiany pogody z dnia na dzień.
sorry2.gif

Kochana nie mow mi nic na temat tych malych miss bo dla mnie to istny koszmar i horror
A do czego ciagnie Cie najbardziej?
U nas dzis piekne slonce i az sie w pracy nie chce siedziec

hej dziewczynki :**
Dzis kolejny dziwny dzien. Rano było cieplutko, a teraz chmurzyska na niebie i zimno się robi :zawstydzona/y: Ale przynajmniej mamy atrakcje od rana, bo z gazowni przyszli Nam nowe liczniki zakladac :>:>

patu$ka z ta piana to nie było tak dosłownie ( haha choć kto wie....:laugh2:) Musze Łukasza poprosić, żeby mi zdjecie zrobil jak się wkur**** :D

moniqaa ja bym chciała zatestowac, ale nie ma po co :sorry:

Sandra- ciągnie mnie głównie do smażonego,pizze i zapiekanki makaronowe mogłabym jeść codzinnie.
A ty po usunięciu woreczka trzymałaś dietę, bo ja dość szybko wróciłam do starych nawyków.

hej!!!!

A ja dostałam chyba obłędu!!!!! Albo ja się popsułam albo moja pralka!!! Wyjmuję pranie z pralki i mam wrażenie że śmierdzi... piorę jeszcze raz.... znów mi śmierdzi..... nastawiam tylko na płukanie z litrem płynu.... śmierdzi..... aaaaaaaaaaa,, co ja mam zrobić????????? Czy ono naprawdę śmierdzi???? Wyjść z domu nie mogę bo od 8 rano ciągle piorę to samo!!!!!!

happymama jak Ty chcesz odpoczywać przy 3 aktywnych dzieciaczków?? ha ha ha!!!! chyba tylko w myślach!!!!

a u mnie pogoda piękna, ale wyjść nie mogę BO PIORĘ!!!!!!!!

Miłego dnia Słoneczka!!!

reklama
hahaha misia to normalne, ze może smierdziec Ci to, co wcześniej pachniało, wiec ja podejrzewam ze pranie wcale nie smierdzi :laugh2:matko Wy zbankrutujecie przez te 9 miesięcy na Twoim zmyśle zapachowym jak tak dalej pojdzie :rofl2:a nie masz komu dac do powąchania ??? :wściekła/y:

happymama to mamy podobne smaki chciałam Ci powiedzieć - tylko ze ja niezafasolkowana. Az się boje, co ja będę jesc jak już się uda - Ł. chyba codziennie będzie chodzil do sklepu żeby lodowke napelnic :confused2:
A co do pogody - ja nie wiem ale już mnie to wnerwia,mialo być już ladnie a nic z tego nie wyszlo ! kurcze, znowu chłodno i ma padac :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry