• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

michalina.... pranie napewno nie smierdzi tylko ty wrazlia na zapachy jestes. A moze plyn ci tak czuc?? Idz do sasiadki niech powacha :) Bo spierzesz to pranie w koncu :-)

reklama
halo halo

michalina, dobra jestes z tym praniem! :-)bedziesz miec najczystsze pranie w calej Warszawie! :-)

czy moze ktoras z Was mi wytlumaczyc jak to jest z tymi skokami? kiedy jest najlepszy moment na zaplodnienie? ile stron w Internecie tyle opini :/ jezeli ja mialam skok wczoraj (tempka mierzona o 6 rano), przytulalismy sie dopiero w okolicach 20, a wczesniej w sobote jakos popoludniu to nie jest za pozno? Dzisiaj jest tez sens podejmowac jakies dzialania?

dziewczyny zafasolkowane i wkrotce zafasolkowane, macie jakies preferencje co do plci? :-) mi to sie dziewczynka marzy, Weronika albo Wanda, ale chlopiec tez mile widziany, tylko jakos nad imieniem nigdy dla chlopaka nie myslalam :-)

Mi się też dziewczynka marzy.... taka córcia.... ale mówiłam już, że mam przeczucie że u mnie w brzuchu to chłopak fikołkuje ciągle :D

Do sąsiadki nie pójdę bo właśnie urodziła więc nie będę jej pukać i kazać wąchać pranie :D Kupię dziś nowy płyn i jeszcze raz wypiorę :D

Ja też jestem żarta, oczywiście najlepiej czym mniej zdrowe tym lepiej :D ale na siłe wciskam w siebie owoce....

happymama jak Ty chcesz odpoczywać przy 3 aktywnych dzieciaczków?? ha ha ha!!!! chyba tylko w myślach!!!!
no w sumie się daje, bo to już nie są maluchy, po za tym są tak przejęci że sami ciągle każą mi się leżeć:-D ale wiadomo, pranie gotowanie ,sprzątanie,lekcje i zajęcia dodatkowe itd. mało jest czasu na odpoczynek po prostu. Zresztą przy ładnej pogodzie to mi szkoda w domu lezeć.

a ja dzisiaj doświadczam pierwszych lekkich mdłości:baffled:

Michalina- hehe z tym praniem to dobre, ja w każdej ciąży byłam okropnie wrażliwa na zapachy...najgorzej działała na mnie lodówka bo wiecznie mi z niej śmierdziało a D. twierdził że nic nie śmierdzi;-)

nie mam preferencji co do płci, nie wiem tylko czy wytrzymam z kolejną piszczącą na każdym kroku ( czy to z zachwytu czy z rozpaczy) dziewuchą;-) moje dwie mi chyba wystarczą:tak: grunt to zdrowy maluch, płeć nie ma znaczenia:tak:

a to już powiedziałaś swoim?? jak zareagowały?? cieszą się?? a wolą braciszka czy siostrzyczke??? :D

Ja mam tak czuły węch, że się ze mnie śmieją, że za psa policyjnego powinnam robić....
ostatnio powiedziałam mamie, że z jej kibla szambem śmierdzi.... 5 osób wąchało ale nikt nic nie czuł... a mama tak się przejeła, że przez pół dnia myła kibel kretami, domestosami itd.....

powiedzieliśmy tylko tyle że prawdopodobnie jest dzidziuś ale musi to jeszcze potwierdzić pan doktor. Cieszą się potwornie, średnia córka nie odstępuje mnie na krok , syn mi wyrwał ostatnio chipsy z ręki z tekstem
"przecież mówiłaś że są niezdrowe" Syn chce mieć brata, najmłodsza siostrę a średniej jest wszystko jedno cieszyć ją będzie każda opcja:-)
ogólnie są tak podekscytowani że bywa to aż męczące chwilami;-):tak:

meloponea

jesli poprzez wspolzycie planujesz plec to ja ci nie pomoge ale jesli chodzi ci o sam fakt owulacji. Jesli skok byl czoraj to znaczyz e owulka byla przedwczoraj. Wiec jeszcze dzis warto sie poprzytulac a noz komrka czeka na chlopakow? Najpeiej podobno 3 dni przed owu i dwa dni po owu. Ale jak to jets z planowaniem plci nie iwem bo dla mnie to bez roznicy czy chlopak czy dziewczynka wazne zeby zdrowe bylo.

Wanda? Mojego Ł szefowa ma tak na imie. Wanda Kazimiera :-D:-D:-D jeszcze ma dwa nazwiska :-D

Happymama, ja to tylko przez pierwszy misiac staralam sie ograniczac, ale jadlam raczej wszystko tylko z umiarem :)
MICHALINA, boze Twoje teksty rozśmieszyly mnie do lez, w pracy patrza na mnie jak na debila ktory smieje sie nie wiadomo do czego i z czego :-) kochana moja Misiu pranie pewnie nie smierdzi i jest juz czyste, nie trzeba juz prac :-D

reklama
happymama a na czwórce dzieciaczkow chcecie poprzestać czy jeszcze jedno planujecie ??? :D mnie się zawsze marzyla duuuza rodzinka, ale niestety patrząc na Nasze realia finansowe, na więcej niż dwojke nie możemy sobie za bardzo pozwolić :-(a szkoda, zaluje, bo chciałabym mieć trojke :tak:Zawsze chciałam żeby pierwszy był chłopczyk- potem dziewczynka, wiesz straszy brat, no ale będzie starsza siostra :) Olcia bardzo chciałaby mieć rodzeństwo ale ostatnio zmienila zdanie co do plci - chce mieć braciszka bo jak powiedziała - NIE BEDZIE KRADL JEJ ZABAWEK :laugh2:ja jej na to kto jej takie głupoty opowiada, bo na bank tatuś :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry