No przyszka malpa
wiec ta tempka to raczej 1dc? A 11 dni wyzszych temperatur to jednak nie za malo?
Nuuuska, jak tam woda? Ja pamietam ze raz jak mieszkalam w Katowicach to zakrecili wode w calym pionie na 2 tyg...bo sasiad pojechal na wakacje i akurat zaraz jak wyjechal to mial przeciek wiec spoldzielnia zakrecila wode w calym pionie...w kuchni sie kapalam! A to sierpien byl!
Nuuuska, jak tam woda? Ja pamietam ze raz jak mieszkalam w Katowicach to zakrecili wode w calym pionie na 2 tyg...bo sasiad pojechal na wakacje i akurat zaraz jak wyjechal to mial przeciek wiec spoldzielnia zakrecila wode w calym pionie...w kuchni sie kapalam! A to sierpien byl!
fakt może być zaburzona bo polozylam sie po polnocy, a chwile po 4 sie obudziłam i do 4.30 krecilam sie w lozku ale i tak nosz kurcze co sie dzieje...:-(
Jak sie czujesz w ogole ??
Piersi bolą niemiłosiernie :-(
na @ jest stanowczo a wysoka powinna spaść mniej więcej do granicy w której ostatnio dostalas @ lub ciut wyżej ale ta dzisiejsza zbyt wysoka była żeby malpa przylazła. W poniedziałek idziesz do gina, dobrze pamiętam ??