• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No przyszka malpa:( wiec ta tempka to raczej 1dc? A 11 dni wyzszych temperatur to jednak nie za malo?
Nuuuska, jak tam woda? Ja pamietam ze raz jak mieszkalam w Katowicach to zakrecili wode w calym pionie na 2 tyg...bo sasiad pojechal na wakacje i akurat zaraz jak wyjechal to mial przeciek wiec spoldzielnia zakrecila wode w calym pionie...w kuchni sie kapalam! A to sierpien byl!

reklama
oj mel przykro mi :( tak jak pisze paru$ka jeśli to 1dc to nie liczymy już jej do fazy lutealnej, wiec Twoja z poprzedniego cyklu jak piszesz trwala 11 dni.
A ja sie martwię ta moja...to dopiero początek i co sie dzieje ? od trzech dni mam jakies zaburzenia dziwnie skacze do góry, a tak wysokiej jak dziś jeszcze nigdy nie miałam w 1 fazie...:no: fakt może być zaburzona bo polozylam sie po polnocy, a chwile po 4 sie obudziłam i do 4.30 krecilam sie w lozku ale i tak nosz kurcze co sie dzieje...:-(
A co do wody, eh przed południem dzwoniłam do pogotowia wodociągowego i powiedzieli ze jest jakas awaria kolo Nas i usuwają, może potrwać jeszcze godzine lub dwie. No ale już minely ponad 3 i dalej nic, cholera a ja nawet naczyń nie mam jak umyc nie mowiac o obiedzie...kosmos :/ nie ma to jak udana sobota :|

Nic madrego Ci Nuuska nie doradze. A w ktorym dc masz zazwyczaj owulacje?mozliwe, ze tak wczesnie?chyba najlepiej poczekac do jutra i zobaczyc?
Ja juz sie potraktowalam wiesiolkiem i castagnusem plus zapisalam po stronie plusow za wyjazdem do Dubaju jedne z lepszych klinik leczenia bezplodnosci na swiecie...kurde,jutro mamy rozmowe z potencjalnym pracodawca i na pewno bedziemy z nim szczerzey co do naszych planiw,takze wszystko zalezy od jego reakcji:tak:

Nuuuska myśle że spokojjnie obserwuj tempkę dalej, mi w pierwszej fazie też bardzo skakała i nawet ovufriend mi wtedy wyznaczył ovu w 9dc a potem zmienił bo znowu spadła i potem znowuskoczyła i tak cały czas dopiero po 13dc zaczęła rosnąć i trzymać się w miarę na jednym poziomie także myślę że jeden skok w zwyż jeszcze nic nie znaczy.

mel- no przykro mi że @ przyszła :(

melponea eh zanim sie wszystko rozregulowalo w marcu, owu zawsze była około.14-15 dnia. Potem w marcu w 20 dc w kwietniu/maju w 17dc, w czerwcu okolo 20dc, wiec jeśli weźmiemy poprawke na to, ze teraz biore Castagnus, i ze cykle po laparo niby powinny wrocic do normy, to owu powinna sie pojawić okolo 14dc. Teraz to na pewno nie to, jakies zaburzenie sie chyba wkradlo :/ A dziś pewnie będzie podobnie, bo poklocilam sie z Ł. wczoraj i dziś po pracy poszedł na piwo, i pewnie szybko nie wroci, a ja dzięki temu będę mieć zarwana noc...ach szkoda gadac. Jak sie wali to wszystko na raz.
A co do Dubaju, to jak ma wygladac Wasza praca tam ? jakie warunki itp.? Ja wczoraj rozmawiałam z Ł. o wyjeździe za granice, i fakt taki, ze chyba każdy by sie pokusil, my tez, ale musiałoby być to cos pewnego, bo w końcu mielibysmy Ole na utrzymaniu wiec tu jest ryzyko nietrafienia :/

happymama mnie nigdy tak dziwacznie nie skalala, wkurza mnie to, bo jak było ladnie na początku tak teraz znowu sie musiało poknocic :/ Ale na prawde mysle ze to przez te upaly, bo od trzech dni budze sie z uczuciem takiego goraca, ze najchętniej w basenie bym spala :X Już zaczelam sie zastanawiać czy to nie wpływ Castagnusa, ale nie to raczej niemożliwe. To raczej znowu moja wyobraznia... :zawstydzona/y:Jak sie czujesz w ogole ??

może to faktycznie od upałów, ja też się budzę ostatnio zlana potem nad ranem jak były takie upały...
dzisiaj czuję się średnio, mdliło mnie cały dzień, mimo że spałam do 9.00 to już o 15.00 miałam oczy na zapałki i ledwo siedziałam i właśnie to ciągłe zmęczenie i brak siły mnie wykańcza najbardziej tym bardziej że trójka dzieci w domu ma swoje wymagania i muszę być w formie:sorry2:

happy bidoku, z trojka dzieciaczkow , czwartym w drodze musisz mieć sil a sil. Te zapalkowe oczka mogą być z ciśnienia, wczoraj zasypiałam w pracy o 13.00 a potem po 18.00 w domu :zawstydzona/y: Dzis się ochlodzilo, tzn. nadal jest bardzo cieplo, ale po południu popadalo wiec powietrze rześkie i milo oddychać. Mam nadzieje, ze jutrzejsza tempka nie da mi bardzo w kosci i jakas taka w miare będzie... :/

angelaa ta Twoja tempka mnie zadziwia :blink: na @ jest stanowczo a wysoka powinna spaść mniej więcej do granicy w której ostatnio dostalas @ lub ciut wyżej ale ta dzisiejsza zbyt wysoka była żeby malpa przylazła. W poniedziałek idziesz do gina, dobrze pamiętam ??

Uciekam się polozyc dziewczynki :* Dobranoc :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry