• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witajcie :) Wróciłam właśnie od "ginekologa" nasiedziałam się tam od 7.30 i sie okazało że go nie ma :dry::dry::dry: Pojechałam do szpitala na usg to mi powiedzieli że w czwartek mam przyjść , co za szpitala. No ale dobra. Weekend miałam dość udany mimo że wczoraj nie było pogody. Tempka dziwna no ale to już normalka, @ dalej nie przyszła :-D Położna mi mówiła że moge być w ciąży ale mój mocz ma za mało hcg i dlatego pokazuje negatywny :-D

reklama
Angela to nie ma co debatować tylko na betę.
A nie umawiałaś sie z ginem?
Mocno kciuki &&&

Ja dwa dni na wyjeździe , jazda masakra, bo po 10 minutach jazdy mam takie mdlości ze aż strach !! Ledwo 90 km dojechaiśmy.

halo halo,
nuuska, zyjesz? wszystko w porzadku?ulozylo sie czy dalej kiszka? :-(
angelaa, jeszcze tak dlugo kciukow za nikogo nie trzymalam! moze faktycznie idz na bete?
sandra,miska, wspolczuje komarow!! lato byloby fajniejsze bez tych wszystkich insektow!

a widze, ze ladnie nam wszystkim tempki szaleja :-)

Umawiałam się z nim , ale zachorował i nie mógł przyjść . A mają w przychodni numer żeby w razie czego dzwonić , wredna ta babka co tam rejestruje. Chyba sie faktycznie na tą bete przejde.

Wczoraj z tymi komarami to była przesada ! Przyjechał do nas moj brat , siedzieliśmy na dworze a te wstrętne komary odczepić się nie chciały . Cała pogryziona jestem

Ostatnia edycja:
Angela to 3 mamy mocno &&&& i czekamy na wynik razem z toba
A u mnie @ chyba juz sie rozmyslila i juz sobie idzie :D to dobrze ale wyjatkowo krotka byla i jakas taka skapsza niz zawsze
No tempka szaleje u kazdej ale to chyba przez te upaly :)

Hejka!!!

Nuuuska nadal walczy problemami.

U mnie tempka inna niz zwykle w fazie lutealnej. Maz mowi ze cos z tego bedzie ale ja jakos w ogole na to nie licze. Teraz licze na to HSg i o nim mysle moze mojej jajowody sie wystrasza i zaplodnia sie w ktoryms jajeczka. Pisze jajeczka bo mam nadzieje na blizniaki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry