• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Hej dziewczynki :*

U mnie tempka spadla do poziomu podstawowego, ale z tego co widze chyba cykl każdej z Nas jest mocno rozhulany wiec na prawde zaczynam sadzic ze to ta pogoda wszystko fiksuje :zawstydzona/y:

angelaa lec na betke , to wszystko wyjasni, bo temperaturę masz ladna, wysoka, wiec sama już nie wiem czy to rzeczywiście nie fasolcia. A swoja droga, gin tez mugl uprzedzić ze go nie będzie :no:

mel eh zyje, ale czasem zastanawiam się ile zycia jest w tym wszystkim. Od dwóch dni nie mam ochoty wstawac lozka, dziś kiszka w dalszym ciągu, Ł. niestety nie jest w stanie pojac co zrobil, zamiast porozmawiać, wyszedł z domu przed 8 bo "idzie dorobić". Brak slow, to temat na dluzsza rozmowe, ale powiedziałam już jasno, ze ja tego dluzej nie wytrzymam psychicznie.

patu$ka Slonce, Ty wiesz ze ja Ci zycze nawet i trojaczków, byle bys była szczesliwa :*

reklama
angela trzymam kciuki mimo innego zdania na temt wykresu ale niech mnie cholerka caly ten NPR zaskoczy. Niech mi pokaze ze nieidealny wykres moze byc ciazowy. Niech pokaze ze mierzenie tempki ma swoje wady,

Beta wszystko rozwieje.Zawsze to jakies swiatelko w tunelu. Nuuuska juz mialam ci eska napisac co i jak bo od rana cie nie ma.

Nuuuska ja chyba cos przegapilam.... co sie dzieje z Ł?? co sie stalo????????????????
angela to czekamy na wynik!!!!

a wiecie co - ta moja kolezanka - nie utrzymala jej sie ciaza.... beta spadła do 0.... mam przeczucie ze przy jej niedrożnych jajowodach pozamaciczna chciała się zrobić... więc dobrze ze sama sie wyczyściła...

reklama
taka na 100% ciąża to podobno powyżej 25. NIby od 5 już mówi się o ciąży, ale jeszcze niepewnej. Bo wiesz ten hormon wydziela się tylko i wyłącznie od momentu zagnieżdżenia. O której masz wyniki?

sandra ja jej życzę jak najlepiej, ale w jej przypadku sądzę, że bez in vitro się nie uda.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry