• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Angela Jedni lekarze mowia ze po dostawieniu od raz sie nie zajdzie a tu bum i jest.

No coz. Teraz na wizycie zobaczysz serduszko :)

reklama
Angela czułam przez skórę ;) GRATULACJE!!!! Ciesze sie bardzo.
A testy masz na pewno do duszy bo mi przy 261 wyszły dwie kreski jaka sie patrzy ;) może przterminowane te testy ;)

No to teraz koniecznie do gina potwoerdzić na USG ;) a dziś męzowi prezent z okazji dnia ojca ;)

Super , super !!!

2 cykl po anty ,świetny wynik :)

angelaa GRATULACJE !!!!!! :-D:-D:-D A co ja mowilam ????? :D hah ja to ma jednak zawsze racje :wściekła/y::wściekła/y: piekna betka gratuluje Kochana :***

Musze Nasza liste odkopac :tak:

Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Melponea - ??

Ostatnia edycja:
angelaa no jestem w szoku naprawdę:szok: ale gratuluję ci serdecznie!!!
ja bym na twoim miejscu się szybciej wybrała do gina niż 13 lipca.

dziewczyny ja dzisiaj zdycham, resztkami sił próbuję dotrwać do wieczora...

Angelaaa GRATUL:-):-):-):-)ACJE!!!!!!!! ale super!! czyli Twoj suwaczek sie zgadza 6tc, wow to juz serduszko bedzie bic:)
Z tymi testami to ciekawostka poprostu :)
To jestes mniej wiecej na tym samym etapie co happy mama.

No wlasnie , testy angelaa sa dla mnie zaskoczeniem. Stosowalas za kazdym razem tych samych, czy roznych ??
a npr to juz w ogole, heh powaznie jestes dla mnie kolejnym potwierdzeniem tego, ze wszystko bywa omylne :happy2: Ale strasznie sie ciesze Kochana :*****
i nie czekalabym, az tyle na wizytke, smigaj do innego gina kochana niech chociaz sprawdzi czy wszystko ok :tak:

Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Melponea - ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć