• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Tak, 2 dni. A rozwinę temat jednym słowem - koledzy. Nie da się, wlasnie niestety nie da się tak zyc na dluzsza mete. Mowi się, ze faceci później dojrzewają od Nas - ok, ale bez przesady. Wiedzac jakie miałam zycie, jakie przejścia z OB Oli on powtarza to samo..no, może nie dosłownie to samo, ale jeszcze trochę i tak to się skończy. Niestety ale ja nie mogę patrzeć tylko na siebie, ale na dobro swoje i Olusi, nie mogę pozwolić, by związek z nieodpowiedzalnym człowiekiem, zniszczyl moje zycie a jej dzieciństwo.
Mam nadzieje, ze nabierze oleju do glowy po dzisiejszej rozmowie, bo postawiłam sprawę jasno - woz albo przewoz. Koniec kompromisow.

napisałam na grupie misiaczku.

Ostatnia edycja:
Nuuusia tulimy
Happymama, oczywiscie trzymamy &&&&&&
Kochane ja juz do pracy dotarlam no i co? Oczywiscie zmoklam jak kura, nogawki od spodni cale mokre a w butach to ja mam basen, no ale dobrze ze mam cos na przebranie :)
Angelaa pamietaj zeby jutro powtorzyc bete :) no i czekamy na opowiesc o reakcji meza na dobra nowine

Moniqaa - termin @ 30.06
90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Mimimoo - ??
Melponea - termin @ 27.07

Ostatnia edycja:
Witajcie :) Wzięłam sobie wolne w pracy więc mogę sobie troche posiedzieć. Mój K. jak się dowiedział to się ucieszył, też od razu powiedział o bliźniakach tak jak Wy pisałyście :-D Ale się ucieszył i jest dobrze. Mówił tylko żebym się nie nastawiała zaś pozytywnie bo może być poronienie ale w tym ma racje. Wtedy tez tak było.

Happymama trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&
Nuuuśka Nie rozumiem jak On może tak robić :confused: Ale trzymam mocno kciuki żeby bylo wszystko ok z Wami. Masz Olusie i pamiętaj żeby jej nie skrzywdzić :*:*:*

... ale dziś paaada :-(

A teraz .... uwaga ... jako, że znów dwa razy wstawałam w nocy siusiu trzecia noc pod rząd) stwierdziłam, że to dziwne... testy z allegro negatywne... Rano zaopatrzyłam się więc szybciutko w najtańszy test jaki znalazłam w sklepie: pepino czy jakoś tak....
Oto wynik... oba testy tej samej czułości, z tej samej próbki moczu...

DSC_0089.jpg

Załączniki

• DSC_0089.jpg
    DSC_0089.jpg
    7,4 KB · Wyświetleń: 58
Moniqa czyli co ciaza? Widze test 12dpo i taka krecha? WoW!

Kolejna ciezarowka.

No coz,niech Wam wszystkim sie udaje...tego Wam zycze.... a ja jeszcze poczekam :*

U mnie dizs tempka poleciala boli mnie lewa strona nie iwem jajnik jajowod czy co? ale bynajmniej tak jak na owulke.

Patu$ka chcę kupić jeszcze jakiś jeden test, może być nawet mniej czuły, bo to były 10.
Te z allegro ciągle pokazują jedną kreskę, ten drugi jak widać już są dwie.
Ja zakładam, że te testy z allegro są be i mam zamiar się dalej cieszyć (najwyżej potem się wypłaczę). Dzisiaj szczerzę się jak głupi do sera i już...

Ja też nam wszystkim życzę upragnionych fasolek... jak najszybciej :tak:

Monika gratulacje
( ps kup test płytkowy, jak kupowałam to taka fajna farmaceutka powiedziała mi ze one są bardziej niezawodne z racji technologii produkcji.. Może cos w tym jest bo u mnie test paskowy był negatywny a tej samej czułości płytkowy dawał już dwie kreseczki, słabe ale były)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry