• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Moniqa kup zwykly bobo czy pink test tak jak wszystkie i zrob. Albo lec na bete. Bo w sumie to co wydasz na testy pokryje ci 100 % test z krwi

reklama
o kurde! gratuluje Monika! A nuuska cos mowila, ze bierzesz juz 2 cykle wiesiolek i castagnus i zobaczymy czy dziala! no i dziala!!! :-)
jak tak dalej pojdzie to Wy bedziecie wpisywac daty porodu a ja ciagle @! :-)

ale czad! dzieje sie oj dzieje! :-)

No właśnie z betą będzie problem, bo pracuję w takich godzinach...
Na razie nie stresuję, kupię tego pinka, bo widziałam w Rossmanie, a w niedzielę zrobię betę. Muszę męża zaciągnąć na badania glukozy we krwi, tak więc przy okazji zrobię sobie morfologię i betę.

Dzięki Kobietki :-D Trzymam kciuki za nas wszystkie!

hej dziewczynki :**

U Nas troszkę lepiej ale to napisze na BLA BLA.

moniqaa kobitko ale się ciesze !!!!!! :-):-):-) strasznie oj strasznie !!!!!! czyzby niepokalanek :DDDDDDD ????????????????????????????? chyba tez sobie go sprawie hah :D:D:D:D czerwiec jest wiec dla Nas szczęśliwym miesiącem nie ma co :tak:kurcze już nas tylko 6 zostało :zawstydzona/y:

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07

Melponea - termin @ 27.07
Mimimoo - ??
Moniqaa - ??

Ostatnia edycja:
Moniqaa o cholercia - no jak jeden test pokazał 2 krechy to nie ma wybacz!!!!!!! GRATULUJĘ!!! ale super!!!!! To ile już w czerwcu? 5???? czy 6?????????

A ja kupiłam testy z allegro i mi 7 pokazało na tak, ale widocznie lepsze kupiłam...

ALe fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skakać z radości mi się chce!!!!

Już zaraz reszta babeczek nas dogoni!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry