• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Eh... zmartwiłyście mnie Kobietki... teraz chodzi mi po głowie, że to te testy z allegro były OK, a Pepino ble....

No nic już nie wymyślę, zrobię tym razem jakiś o czułości 25, a nie 10 i zobaczymy....

reklama
Zamiast sie zamartwiać mi mysleć który był dobry zrób jakiś jeszcze jeden np bobo test.
Kochanie mi paskowy wyszedł minus a płytkowy z tego samego moczu miał już śliczne dwie kreseczki. Oba z allegro ;) A dzidziuś jest, bo już 11 tydzień ;)

Moniqaa- ale super! wow!!! koniecznie zrób test jeszcze raz ale myślę że raczej jesteś w ciąży bo testy rzadko mylą się w tę stronę :-D

ja też mam dobre wieści prosto od gina. Dzidziuś jest, serce bije jak dzwon i wszystko jest ok.:-)

dostałam:tak: jest trochę mało wyraźne ale i tak wam później wstawię;-)
ech matko jakie to są emocje, za każdym razem takie same, nawet przez chwilę przeszły mi mdłości z wrażenia:-D

happymama super kochana !!! :DDDD ciesze sie straznie ze dzidziolek zdrowy :DD

moniqaa Ty sie nie zamartwiaj bo krecha jest bardzo ladna i widoczna nawet jak na te 5 dni przed spodziewana @ wiec na pewno wszystko bedzie dobrze :happy2: a powiedz mi kochana Ty bierzesz niepokalanka drugi cykl dobrze pamietam ??

anuszka w ogole gdzie Ty sie podziewasz ????? bo dzis sobie uswiadomilam ze chyba z tydzien juz sie nie odzywalas :-(

misia dzis doszlam do tego ze chyba to juz 6 :-) ale nie potrafie sie doliczyc. W kazdym razie boje sie ze jeszcze troche i zostane tu sama jak palec :-(

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07

Melponea - termin @ 27.07
Mimimoo - ??

Ostatnia edycja:
Nuuusia ja z toba zostane :-)
Co do Anuszki to ona teraz chyba na urlopie jest i miala jechac do siostry zobaczyc siostrzenice :-)

Happymama bardzo sie ciesze ze z dzidzia wszystko ok :-D to super ze serduszko bije i ze jest ok :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry