No
Pati 
zbieg jak nic
Czuję się dumna z Naszej
Nuuusi że stwardniała

Dzięki
Anisen Ja to kiedyś od kogoś usłyszałam że jestem miła do czasu, cóż ta z****a napsuła nam wszystkim krwi i mam nadzieję że już więcej się tu nie pojawi, bo ja już jej pokaże na co mnie stać

No i złamałam swoją zasadę, no ale teraz w domu jestem i mogę bez problemu się wypowiedzieć w temacie trolla
no ja już rano zobaczyłam, że ona się przeniosła na inny wątek i pisałam o tym dziewczyną na grupie, też zastanawiała się czy nie zainterweniować i nie napisać tam postu ostrzegającego, ale niestety później nie miałam tam dojścia ( bo w pracy przez kom nie da rady wejść na grupę)
Też od pewnego czasu miałam pewne podejrzenia co do niej, dlatego starałam się jak najmniej komentować i odnosić do jej postów, mnie zastanowiła jedna rzecz mianowicie, to że jak tylko próbowałyśmy zmienić temat to ona zaraz wyskakiwała z jakąś rewelacją na swój temat.
Wiecie ja też nie mam za dużego doświadczenia w temacie "forum" i wogóle, niektóre moje wypowiedzi mogą wydawać się głupie lub bez sensu, ale mam nadzieję że mi wybaczycie, ja po prostu jestem nowicjuszką w tych sprawach, co z tego że z mężem jesteśmy razem już 11 lat, ale dopiero co niedawno zaczęliśmy starania, więc dlatego czasem wyskakuje z czymś jak filip z konopi i za co przepraszam jeśli jakiś mój post kogoś uraził, naprawdę nie to było moim zamiarem. Dobra zboczyłam z tematu - Przepraszam