• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
mel bosshe jak pomysle ile osob moge zawiesc to czuje ze nie moge :-):wściekła/y:

sandra to juz chyba kwestia przyzwyczajenia wiesz...ale staram sie jak moge myslec pozytywnie.

monigaa czyli wedlug tego, co wyznaczyl Ci ovu pozytywny tescior wyszedl Ci w 10 dniu po, wedlug enpr.pl w 12 dniu po owu :tak: a nie pamietam, mialas wtedy wyrazna kreche czy cien ? :happy2::blink: oby bylo dobrze, uch oby bylo :tak:
U mnie ovu w ogole kosmicznie, bo wyznaczyl owu na 19dc, wiec teraz teoretycznie jestem w 10dniu po. Wedlug enpr w 11 dniu po.

Na testach z allegro (czułość 10) - cień kreski
Popołudniu na testach z Rossmanna pepino czy jakoś tak (czułość 25) - też cień kreski,
a na jakiś najtańszych paskowych z marketu (czułość 10) - mocna krecha :-D
Tak więc jak widać co test to inny wynik. Suma summarum na każdym były dwie kreski :-D

Nuuuśka co ma być to będzie. Ja trzymam za Wszystkie mocno kciuki &&&&
Sandra, Nuuuśka zobaczcie w Was już nawet inne osoby zauważają zmiany. Tak więc głowy do góry :tak:
Melponea u Ciebie też ładnie tempka pnie się w górę :tak:

moniqaa czyli najlepiej mimo wszystko zaopatrzyc sie w 10 na poczatek, bo jak mialas cien krechy to znajac zycie na 25 u mnie nic nie wyszloby.
Czekanie jest chyba najgorsze, biore pod uwage jeszcze jedna mozliwosc - jesli do piatku tempka nie spadnie, poje ne bete, ona pokaze jednoznacznie a w tesciory juz chyba po czesci nie wierze, bo wiele trafia sie felernych i mimo ciazy u niektorych kobiet pokazywaly ich brak. :blink: ale zobaczymy. Juz o tym nie mysle dzis bo zwariuje.

Nuuska czy Ty mozesz przestac schizowac?! Jaki test? jaka tempka? Mowie ci ze to fasolek! CZekaj do terminu i pierwszy lepszy tescior w dlon. Jak bedzie mialo byc to kreska sie pojawi na kazdym jaki by nie byl. Ja wierze ze to ten cykl i bedziesz kwietniowka :)

Bylo by mi bardzo milo,bo sama jestem z kwietnia!

A teraz sie rozluznij zrelaksuj i nie mysl tyle bo normalnie i ja zaraz zwariuje

reklama
Nuuuśka i Sandra- bardzo ładne wykresy! trzymam mocno kciuki i mimo że chwilowo jestem na urlopie to też zaglądam i sprawdzam was na bieżąco:tak: tylko necior mi tutaj tak koszmarnie wolno chodzi.

Sylka - gratuluję syneczka:-)

misia- trzymam kciuki za usg!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry