michalinka hej kochana moja :* Ty się nie denerwuj swoim malzem, z chłopami tak już jest...ja się nie wypowiadam na temat mojego Ł. Wazny mecz...Ł. na szczęście meczy nie oglada, ale boks trzeba. Ale i tak nic nie pobije gier komputerowych...my goood. Do szalu doprowadza mnie to, kiedy w każdej wolnej chwili siada do komputera i wpada w ten swój swiat...wtedy nie ma go dla Nas. Już ostatnio mu powiedziałam, ze wyrzucę to cale badziewie do kosza i tyle będzie miał z tych swoich durnych gier

a co do zafasolkowania, to bardzo proszę, zebys była tak przewidujaca jak ja ostatnio :-) :*
I nie denerwuj się ! nie można pamiętaj, Nasza fasolinka ma być zdrowa !
Ja z sadzeniem kwiatkow czekam do polowy maja, nie umialam jeszcze nic znaleźć fajnego, a żeby naciagnac siatke ( dla kotow ) musze najpierw mieć zapełnione donice bo inaczej potem ich nie wloze. Takie to troszkę skomplikowane, ale jak zrobimy to również pozwole sobie Wam pokazac
malinka (oryginalna) no wlasnie, jak się czujecie ?

kiedy jakas wizytka u ginka i zdjatko
avensis jesteś dobrym i kochanym duszkiem zapomnialas dodac

Masz racje, nie porównuj objawow, ale rzeczywiście troszkę i tak na to za wcześnie. 12 maja testujesz - ja mam 12 maja rownie wazny dzień -Komunie :-)