avensis jasne ze mogą być owocne, według mnie jak najbardziej
W 11dc wyszedł Ci pozytywny tescior wiec zakładamy,ze owu przyszla po 24h wiec co tu dużo mowic
Nie ma co mowic, tylko trzymamy mocno kciukaski, a ze Nuuuśka już slynie z tego ze przewiduje fasolki ( w końcu bądź co bądź przewidziałam już trzy na Naszym forum) to ja tu nie widze możliwości innego rozwiązania niż tylko na + albo i nawet na dwa ++
:* Staraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek
Staraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek 
Co do kalendarzyka, stosujemy ten sam
tez od samego początku bazowałam wlasnie na Nim, teraz na razie przystopowalam z racji poprzedniego przesuniętego cyklu. Mi termin według wlasnie tego kalendarzyka wypada na 11-go maja, choć myslac ze owu przesunela się o dwa dni mamy dwie opcje - 11, albo 13
kinga my się nie stresujemy
po to jesteśmy tu razem tak długo, żeby stresu nie było, a jak tylko się pojawia, szybko znika dzięki nagonkom staraczek 
Nie ma co mowic, tylko trzymamy mocno kciukaski, a ze Nuuuśka już slynie z tego ze przewiduje fasolki ( w końcu bądź co bądź przewidziałam już trzy na Naszym forum) to ja tu nie widze możliwości innego rozwiązania niż tylko na + albo i nawet na dwa ++
:* Staraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek
Staraj się nie nawachac zbyt dużo farby, tak na wszelki wypadek 
Co do kalendarzyka, stosujemy ten sam
kinga my się nie stresujemy

Ostatnia edycja:
chcę zaznaczyć, że moja jest od nazwiska :-) ja testowałam już 9 dpo i wyszła mi bladziutka kreska ale - wierzcie mi bądź nie - już od owu wiedziałam, że jestem w ciąży :-)