reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

angelaa_w ja odstawilam równo miesiąc temu i słyszałam ze zaraz po odstawieniu jest napedzona owulacja i wtedy mozna zajsc szybciej,prawdopodobnie kobiety które maja problemy z zajsciem stosują terapie hormonalną anty i niektórym zaskajuje juz nawet w pierwszym cyklu staran:) mam nadzieje ze i mi sie uda,zostalo mi jakies 3,4 dni do @,mam bole podbrzusza jak by lada moment miala zaraz przyjsc ale w poprzedniej ciązy tez mialam bóle ale @ nie przyszła:-)

reklama
a masz jakies jeszcze inne objawy? ja to mam czasami wrazenie jakby mi sie w glowie krecilo,tyle ze to jest tak bardzo delikatne ze mam wrazenie iz sobie tylko to wkrecam

avensis ja Ci mowie ze będzie dobrze zobaczysz :)

My po obiadku i godzinnym spacerku, Ł. poszedł jeszcze pobiegać a ja z Olka oglądamy bajki :-Da co :-)

angela fakt jest taki, ze hormon to hormon, niezależnie ile go bierzesz. Wszystko zależy niestety od organizmu,bo każdy reaguje inaczej. Ja jestem po 8-letnim braniu anty i tak jak cykle o dziwo jak w kalendarzu co 28dni, nie licząc ostatniego rozhulanego tak niestety dzidzi jak nie było tak nie ma.

malina no ja mam termin @ na 11 lub 13 maja wiec Komunie Olki będę chyba przezywac podwojnie. Baaa potrojnie, na bank co chwile będę biegac do wc przekonana ze @ już przylazła.

malina1200 mnie tylko czasem tak jakby rwią piersi, czasem mnie bierze na wymioty i zmienne nastroje, czasami pobolewa w podbrzuszu, i czasem mam wrażenie że coś mi tak jakby "siedzi" w brzuchu.

Dokładnie :) Nie uda się w tym cyklu to w czerwcu przyznam się ginekologowi że zrezygnowałam z tabsów i chce maleństwo , na pewno pomoże :-)

Dziewczynki po tabsach anty jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej, ale też niektórzy ginekolodzy zalecają min 3 miesięczną przerwę przed starankami po odstawieniu żeby gospodarka hormonalna wróciła do normy. Ja osobiście brałam anty przez 3 lata ale odstawiłam już ponad 2 lata temu :-)

Czy mnoga czy nie , ważne że będzie :) . Mi sie wydaje że mój organizm chyba sie do tabsów nie przyzwyczaił bo brałam 3 miesiące i przyznam że nie zawsze o tej samej porze, raz o 18 raz o 20 i to różnie bywalo :baffled:

reklama
aleście naprodukowały tutaj pod moja nieobecność :)

ja się już nie nakręcam i nie wyszukuję sobie objawów bo zwariować można naprawdę. Zamówiłam testy ciążowe na Ebayu, w sumie mogłabym już testować 06.05 :) zamówiłam przy okazji testy Owu do kompletu w razie gdyby się nie udało teraz to w przyszłym cyklu zamierzam użyć tych testów.

Do góry