reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

malina1200 mnie tylko czasem tak jakby rwią piersi, czasem mnie bierze na wymioty i zmienne nastroje, czasami pobolewa w podbrzuszu, i czasem mam wrażenie że coś mi tak jakby "siedzi" w brzuchu.
ależ ty masz już tych objawów jak na tak wczesny stan cyklu;-)

reklama
angela ciężko powiedzieć czy 3 miesiące już coś namieszały w hormonach czy nie :-) to bardzo indywidualna sprawa :-) ale oczywiście to Twój wybór i życzę Ci zeby wszystko poszło po Twojej myśli i żebyś zafasolkowała :-)

Dziekuję :-) Zastrzelcie mnie bo normalnie siedze od 13 na tym internecie i czytam o ciąży . Zaś się nakręcam :(
A co do hormonów to nie wiem czy cos namieszało czy nie , ale zwykle @ miałam tak 5-6 dni a teraz 3 dni i sie zastanawiałam czy to z powodu tabletek czy nie

Długość i intensywność miesiączki może się zmienić przez anty, ale najczęściej wraca do stanu sprzed brania tabsów po 2-3 cyklach od ostawienia jak organizm się "oczyści" :-) chociaż u mnie akurat prawie pół roku to trwało po odstawieniu..

Każdy organizm jest inny i dlatego . Mam taką jedną sytuację ze jednak każdy jest inny . W 7 tygodniu ciąży dostałam lekkiego krwawienia, moja mama uważała że to normalne bo ona jak była ze mną w ciąży też miała @. No ok, minęły 2 dni i krwawienie sie powiększyło nagle rozbolał mnie brzuch i wtedy mama zrozumiala ze coś nie tak. A ja że miałam dość problemów to jakoś nie doszło do mnie że moge poronić. Zadzwoniłam do mojego ginekologa i powiedzał że to normalne. mam sie nie przejmować i widzimy sie za 2 tygodnie na wizycie. No ok, krwawienie nadal nie ustało pojechałam na wizyte do niej i stwierdziła poronienie. Także nie warto sugerować się inną osobą .

Witam się i ja kochane :)
W pon.robilam bete. wyszła 3,4 :( tesgo samego dnia wieczorem dostałam lekkiego plamienia.wczoraj tez delikatnie poplamilam...dzisiaj cisza.Tylko podbrzusze do kilku dni pobolewa,kreci mi sie strasznie w glowie i piersi z sutkami bolą(jak nigdy) :) w pon. chce powtorzyc bete..mam nadzieje ze @ nie przyjdzie a betka wzrosnie.. oj jak bym chciala :)

reklama
angela u mnie już przy następnym cyklu od odstawienia wszystko wrocilo do normy wiec ciężko powiedzieć, ale wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji organizmu. Po pierwszych 2 cyklach można mieć już jakiś odnośnik do dalszego planowania, ale tak zaraz na początku ciężko.
A testy ? Pytasz o owu czy ciążowe ? Polecam przez allegro zamawiac, na pewno wyjdzie taniej niż w aptece, a niczym się ni roznia, oprócz ceny oczywiście. Ja kupuje zawsze zestaw 30 testow owu + 5 ciążowych, wychodzi mnie to 25zł :tak: teraz tylko kupiłam inne owu, bo 20, a normalnie używam 25 ( czulosc ) i były droższe ale bardzo nieznacznie.
anna to trzymam kciukaski, żeby betka przyrosla. To lekkie plamienie jak piszesz, nie było raczej @ wiec jak najbardziej jest duza szansa. A jak tempka ? mierzysz ?

Ostatnia edycja:
Do góry