malinka1984 witaj i gratulacje
Mimimoo kochana, patrząc na Twoją tempkę jak ładnie się utrzymuje tak wysoko to wydaje mi się, że jednak się udało! Zwłaszcza, że faza lutealna trwa już 16 dni a poprzednia tylko 13 :-) także moim zdaniem to fasolka.. :-)
Jak nie masz naprawdę możliwości jechania po test to nic nie zrobisz :-( możesz tylko czekać :-) ale za to do 03-go to już będziesz miała pewność jeśli tempka nadal tak wysoko będzie :-) trzymam kciukaski :*
Mimimoo kochana, patrząc na Twoją tempkę jak ładnie się utrzymuje tak wysoko to wydaje mi się, że jednak się udało! Zwłaszcza, że faza lutealna trwa już 16 dni a poprzednia tylko 13 :-) także moim zdaniem to fasolka.. :-)
Jak nie masz naprawdę możliwości jechania po test to nic nie zrobisz :-( możesz tylko czekać :-) ale za to do 03-go to już będziesz miała pewność jeśli tempka nadal tak wysoko będzie :-) trzymam kciukaski :*
teraz trzymam kciuki za Was bo nie ukrywam, że liczę na koleżanki na tym forum :-)
ale powiem Ci jedno - tempke masz piekna, w ogole nie spada, jest ciagle na tym samym wysokim poziomie, jestes senna, bola Cie (.)(.) do tego to wydluzenie cyklu...ja Cie prosze Ty rob szybko ten tescior bo moj nos mi mowi, ze to fasolka, a ostatnio w ogole sie nie myli :-) A nawet jak sie nie uda teraz zatestowac, to bedziemy spokojnie czekac i nie denerwuj sie prosze !
po nocnych tulankach czuje sie niedospana, jeszcze rano z Olka do szkoly i jakies takie zapalkowe oczka mam.
), a potem wyjeżdżam na tydzień... tak sobie myślę, co ma być to będzie :-) tak w ogóle to czekam na nieprzyjście @ na razie bo wciąż jestem przed. I tak, to jest moja pierwsza ciąża i jestem mega przerażona! U Ciebie widzę - choć nie znam się zbytnio na wykresach - że chyba jakiś problem z owulacją bo ta temperatura dziwnie skacze. Przepraszam, pewnie pisałaś, ale jeszcze nie nadrobiłam - ile się staracie?
Na pewnio wszystko bedzie dobrze zobaczysz. ile masz do najblizszego sklepu ?