reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dzień Dobry :) Pogoda się zepsuła, wszyscy długi weekend a ja jutro do pracy :( Już po owu, odczuwałam wczoraj jakiś ból w lewym jajniku, w ogóle to od paru dni odczuwam ból w podbrzuszu i co u mnie dziwne mam cały czas ochote na psotki :) Mąż już ma dość , hehe. Kilkudniowe wymioty, czyżby to ? Czekam na @ ( a mam nadzieje że się nie pojawi ). Pozdrawiam wszystkich :)

reklama
Wiem co czujesz ja też czekam jeszcze 6 dni ale co chwile mysle ze moze zrobić dzisiaj test i tak z dnia nadzień. Rano sie budze i mowie może dzisiaj, ale rozum mi mówi że to za wcześnie.A kiedy najlep[iej zrobić zeby był wiarygodny?? pozdrawiam

Ostatnia edycja:
no to niestety jeszcze muszę poczekać, ale prędzej nerwy mi wysiądą. a wy jak to przechodzicie to czekanie.

Ja też niestety muszę czekać i modlę się żeby jednak ta miesiączka nie przyszła. Bardzo z mężem pragniemy mieć dziecko, a tym bardziej że we wrześniu poroniłam i do marca zażywałam tabletki antykoncepcyjne, bo sie załamałam i nie chciałam zajść, teraz tego pragne i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Mój ginekolog nie wie ze odstawiłam tabletki i nawet mu na razie nie mówie bo stwierdzi ze mam czas na rodzenie dzieci, bo we wrzesniu chciałam anty a teraz wielce chce, nie lubie tego jego głupiego gadania także staram się bez jego wiedzy :) Mam wizyte u niego na zaplanowaną na czerwiec :) .

Nie przejmuj się ja tez poroniłam i mój lekarz nawet mi powiedział ze za 2 miesiące możemy się już starać i tak zrobiliśmy chociaż od razu nie wychodziło. A pewnego miesiąca sie udało i mamy już synka a nawet 2 i teraz pragniemy córeczki. dowiedzialam sie że najlepszy sposób jest 2-3 dni przed dniami głównymi i tak sie stało a teraz czekam na wyniki w postaci 2 kresek czy wyniku z krwi. Bolą mnie piersi i podbrzusze mam nadzieje ze to jest to o czym marze.

Mnie piersi czasem rwią ale to czasem. A tak to ból podbrzusza jak najbardziej i czasem jak leze to mam takie wrażenie że coś we mnie siedzi :) Jakoś mi brzusio urósł, ale nie wyglada jak ciążowy :(

reklama
michalinka hej kochana moja :* Ty się nie denerwuj swoim malzem, z chłopami tak już jest...ja się nie wypowiadam na temat mojego Ł. Wazny mecz...Ł. na szczęście meczy nie oglada, ale boks trzeba. Ale i tak nic nie pobije gier komputerowych...my goood. Do szalu doprowadza mnie to, kiedy w każdej wolnej chwili siada do komputera i wpada w ten swój swiat...wtedy nie ma go dla Nas. Już ostatnio mu powiedziałam, ze wyrzucę to cale badziewie do kosza i tyle będzie miał z tych swoich durnych gier :angry:
a co do zafasolkowania, to bardzo proszę, zebys była tak przewidujaca jak ja ostatnio :-) :*
I nie denerwuj się ! nie można pamiętaj, Nasza fasolinka ma być zdrowa !

Ja z sadzeniem kwiatkow czekam do polowy maja, nie umialam jeszcze nic znaleźć fajnego, a żeby naciagnac siatke ( dla kotow ) musze najpierw mieć zapełnione donice bo inaczej potem ich nie wloze. Takie to troszkę skomplikowane, ale jak zrobimy to również pozwole sobie Wam pokazac :D

malinka (oryginalna) no wlasnie, jak się czujecie ? :) kiedy jakas wizytka u ginka i zdjatko :D

avensis jesteś dobrym i kochanym duszkiem zapomnialas dodac :) Masz racje, nie porównuj objawow, ale rzeczywiście troszkę i tak na to za wcześnie. 12 maja testujesz - ja mam 12 maja rownie wazny dzień -Komunie :-)

Do góry