reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mnie brzuch boli, jakbym miała @ już 3 dzień, a 3 testy pozytywne :)czytałam, że to macica się rozciąga i niektóre kobiety mogą to odczuwać właśnie jak ból @, a niektóre jak kłucie jajników. Czekam na Wasze testy i II kreseczki z niecierpliwością :-) u nas też brzydko i chyba będzie padać tak się chmurzy...

reklama
Tylko mnie brzuch zaczoł boleć 6 dni po głównych dniach i boli już 5 dzień i właśnie wyczytałam jak juz pisalam ze to może byż zagnieżdżanie sie maleństwa.

hej babeczki!
Nuuuśka - ja wiem co znaczy bać się burzy, ja się chowam gdzie mogę, wyłączam telefony i korki!!!! Mój M. ma tyle śmiechu ze mnie jak mało kiedy...
No pogoda do bani a ja jadę na grilla do znajomych nie widzianych dłuuugoooo, więc będzie przyjemnie :D
Tylko muszę wymyśleć dobrą wymówkę czemu nie piję alkoholu. Bo przy tej ciąży postanowiliśmy z M., że nikomu nie powiemy dopóki nie zrobimy badań prenatalnych. Wtedy się wygadaliśmy i była klapa....
A ja nadal trzęsę portkami przed tym 7 maja....

Dziewczyny, jeśli chodzi o testy ciążowe - to różnie bywa - mi już wyszedł 3 dni przed spodziewaną @ a miałam kupione przez allegro. Ale myślę, że już od dnia spodziewanej @ można robić o każdej porze. Powodzenia przy testowaniu!!!!

Kinga--> w pierwszej ciąży, też, mnie bolał brzuch jak na @ i 3 dni przed spodziewaną @ zrobiłam test i był pozytywny. No, ale skończyło się niedobrze.
Teraz też czuję delikatny ból w podbrzuszu. Dziś, dopiero 18dc, a ja to czuję od 16dc. Zobaczymy, może maleństwo się zagnieżdża - bardzo bym chciała:-)

Czy Mimimoo napisała coś o wynikach testu?:confused:

Mam nadzieje ze to bedzie jedna ciąża . Ja już mam 2 chłopaków i bardzo marze o dziewczynce. Z tymi 2 mnie wcale brzuch nie bolał teraz jest inaczej. Wiec pocieszam sie jak moge szperam tu i tam . Oczekuje dobrych wieści. A jedną ciąże też poroniłam serduszko nie biło i wiem co to sa za nerwyi smutek, nie wiem czy dam rade znowu to przejsc jakby cos było nie tak.

Kingax1 - a jakim wieku są twoi chłopcy?
ja mam dwie córy i jednego chłopca,więc dla mnie płeć nie będzie miała znaczenia :)

Nuuska- masz rację, koniec z marudzeniem, co ma być to będzie a trzeba wierzyć że będzie dobrze :)

normalnie strasznie mi dzisiaj słabo, wypiłam kawkę i się od razu połozyłam. Przysnęło mi się na chwilkę i jak wstałam to jeszcze bardziej mi słabo. Teraz popijam colę, może trochę kofeiny mi pomoże...

u nas cieplutko dzisiaj ale tez i pochmurno.

Pierwszy ma 5 lat a drugi ma 2 latka. Staramy sie tak żeby różnica była co 3 lata :) Ja bardzo maże o dziewczynce zobaczymy co bedzie jak chłopiec i tak bedziemy go kochać ale w serduszku jest zawsze nadzieja. Dzisiaj jestem jakaś podenerwowana coraz bliżej @ i jest nie pokój .

reklama
avensis tez wlasnie przywolywalam mimimoo pare razy ale bez odzewu. Nawet znaka nie dala, co sie dzieje :wściekła/y: a ja przy Was jakas taka rodzynkowa sie czuje, bo mnie nic nie boli, ani nie kluje. A zawroty glowy mam caly czas, bo ja ogolnie slepa jestem, ale zakup okularow ciagle odwlekam :X

michalinka ja dzis w pracy niestety, na grila nawet nie ma szans, bo leje od samego rana, wazne ze burza przeszla :tak: grrr....i nie martw Ty mi sie tym usg, mowie Ci, ze bedzie wszystko dobrze !

anuszka ja sie tak masakrycznie boje burzy ze szkoda gadac :szok: jak zaczyna grzmiec, to chowam sie z kotami pod lozko i lezymy tam we czworke, a Łukasz ma z Nas ubaw bo jak to sie mozna grzmotow bac :angry:

kinga a kiedy masz termin @?

Ostatnia edycja:
Do góry