czesc dziewczynki- u ans lato w pelni..ale ja jaestem jaaks taka niewsosie..dziewczyna z listopadowke trafila do spzitala na podtrzymanie..boze az czlowiekowi sie wystkiego odechciewa..juz tak wysko w cioayz jestemy mialo byc z gory a tu co ;/
anabelciu...znam ten bol zaciazonego otoczenia w momencie keidys sie starasz i dupa...zreszta pisalam o tytm na moim blogu ;/ nie lubie to! cfo do kafelkow- bez jaknajbardziej- braz zalezy jaka masz duza lazienke- ale ja bym trzymala jeden kolro i zmieniala dodtaki...a moze szare kafle??? do tego jasna podloga- a potem chulaj dusza z dodatkami- pasuja wsyztkie
karola- no to dobrze ze sie ucieszyl..mam nadzieje ze ci pomoze

mi pomog zaszlam w drugim cyklu z castangusem wiec?? głowa do góry nogi szeroko

i wsiadaj do pociagu- ja zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kas- no ja na pocztaku tyez bylam pryzmulona..jeszcze nie wiedizalm ze w cizy jestem i ciagle kupowlam red bule ;/ a pogoda chyba tez wma nie sprzyja taka ulejuach ;/ a z tym pecherzem te ztak mialam- jakbym miala jakies zapalenie pecherza ciagle mi siew ydawalo ze on jest pelny i ze mi sie chce siku...ale wsumie az tak duzo nie sikalam

hormony szlaja- czyli wszytko na porzadku dziennym

ciezarówko

basen..kolacja w hoptelu..tez sie wlasnie wku-riwlam na twojego meza no by go tak! ja tez chce!! podbrzusze rozpiera bo macica rosnie! dont łory majlof
akuku- no tak mi sie wydaje ze schudlam znaczy na wadze jestem na plusie ale jakby z ciala mi zeszlo

poki co ciaza mi sluzy nawet pod wzgledem mojej choroby- zadziwiajace bo przewaznie ciaza strasznie obciaza organizm a u mnie jakby dodawal mu sily na walke z epi. zreszta mniejsza o to- napadow nie mam spokoj jak makiem zasial niech tak zostanie

a ty kiedy pelcie poznasz??? no i nie dziwgaj!!! zakaz!
limonka- zdrowia dla babci a dla was cierpliwosci- wiem co to nzaczy starsza schorowana osoba w domu- z cala miloscia czlowiek momentami i tak ma zamair ukatrupic albo babcie albo siebie...gratulacje z powodu figielkow Frania

fajowe takie bulgotanie i krecioly...ja tez czuje jak np. sie przemieszcza z jednej strony na druga- taka konkretna masa sie przesuwa i lekki ucisk jest i pod reka czuje taka twardsza mase- leopoldowe cialko..ale masa nie lubi byc mackanan zbytnio i jak za duzo ja dotykam to sobie idzie glebiej do brzuszka

zdrowka- i milej zabawy na top trendach

no i idz w kocu cos kup! muszos koneicznie...tylko jak kupisz jedna to juz poleci lawina

a slonce przesylam - u nas pelnia lata 28 stopni i niebo blekitne jak japierdziu zyc nieumierac
domi- slonko no to na co ty czekasz

u nas na październiku dziewczyny z zakupami juz od dawna szaleja

swoja droga ma to swoje zalety- wydatki dozujesz stopniowo i kieszen tak tego nieodczuwa
tili - jak juz pisalam kg nie maja znaczenia wazne zeby dzieci zdorwe bylo

no a ja az tak nie schudlam bez przesady ale jednak troche ze mnie zeszlo..poki co..jeszcze 4 miechy przedemna..wiec jeszcze moge sfoczec

tiluszka a co to za bole??? konsultuj zawsze konsultuj- nawet jesli panika zbyteczna- masz prawo panikowac koniec kropka- polozna lekarz - ja bym nie czekala na nic!
ja swojej tez juz nie nosze

i w sumie nie ok kg chodzi bo moj szparg to 32 kg wazy raptem..ale ciezko podniesc nad ziemie kogos kto jest tylko 10 cm nizszy od ciebie

ale mloda podlapala od mojego meza traktowanie mnie jak inkubator- i ja to juz w ogole nic nie nosze..nawet mi oboje potrafia wyrywac moja torebke - bo za ciezka! durnoty
jak mnie enrwy dopadaja- ły to darlam sie na wszytkich kto byl w poblizu- wybuchalam i tupalam nogami jak male dziecko a na koniec dodawalam z mina zbitego psa- bo aj w ciazy jestem i tak musze robic..

i sie moi domownicy przywyczaili i poza glupimi podsmie****kami jakimi mnie czestuja w trakcie moich napadow jest ok
emalka- sliczna ta lazienka z bambusem

super
no nic ja sie zbieram do miasta..moze kupie cos fajnego..trzeba wyjsc z domu pogoda ladna a ja ciagle zmulam w chalupie....milegod nia dziolszki :*
Leopold ma własnie czkawke