reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko moja lazienka WP_20130607_002.jpg WP_20130607_003.jpgja mam brazowa podloge bo tak syfu nie widać, moja mama ma kremowa i masakra...

Emalciu sliczna masz ta lazienke, nawet nie wiedziałam, ze z zielenia tak ladnie to wygląda.

Załączniki

• WP_20130607_002.jpg
    WP_20130607_002.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 43
  • WP_20130607_003.jpg
    WP_20130607_003.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
die nad szarymi też myślałam,zielony mi już wybrzydł :-) czym dłużej spoglądałam na nasz niby projekt tym bardziej nie widziała mi się taka łazienka,łazienkę mamy małą ale wejdzie narożna wanna lub kabina (wolę kabinę),wc,umywalka,pralka.Kuzynka mojego mieszka pod nami i ma te same wymiary więc wiem jak kombinować z aranżacją chociaż bo wiem co i jak duże wejdzie.A nie chcemy wydać na kafelki tysiąc lub więcej a potem wchodzić do łazienki z krzywą miną :-)

kasoku ładnie wygląda Twoja łazienka :-) też planujemy umywalkę nablatową a pod nią kosz na pranie,oszczędność miejsca,blacik pomału powstaje hehe :-) to tak jest jak facet zabiera się do roboty,ale postęp...wczoraj przyniósł już tzw beton komórkowy i chyba dzisiaj zacznie go robić hehe
potem zwali na mnie winę że nie robi więcej bo nie mogę się zdecydować na kafelki i praca stanie na jakieś 2 tygodnie :-)

emalia ładnie to wygląda :-) a kabina mmm :-D:-)

Ostatnia edycja:
bilans dnia: maz o p ie r d o l o n y raz z rzuceniem słuchawki, wyobrazcie sobie, ze jak tydzień temy kosil zywoplot i przecial kabel nie raczyl pojechać i kupic nowy, ja chce dzisiaj kosic a tu c h u j zbity , k u r w a ale się wscieklam ja p i e r d o l e.

ogrodek skoszony ,obiad podany, plac zabaw mnie jeszcze czeka.

kasoku, emalia super łazieneczki macie!

oto moja:

IMG_9582.jpg IMG_9583.jpg

łazieneczkę mam malutką, bo 3m x 3m i co najlepsze, zaraz obok kibelka mam drzwi balkonowe i wyjście na balkon :-D

łazienka z balkonem, czad, nie? oryginalnie łazienka była mniejsza a wyjście na balkon było z przedpokoju (tak to mój dziadek wymyślił, bo on budował ten dom, ale przerobiliśmy to by mieć ciut większą łazienkę no i jest łazienka z balkonem) :-)

kasoku ziółka dotarły!!! mówiłam już, że jesteś super???? :-D

powiedz mi tylko teraz, jak ja je mam pić? mogę zacząć teraz, w połowie cyklu czy czekać do nowego?

Załączniki

• IMG_9582.jpg
    IMG_9582.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_9583.jpg
    IMG_9583.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Karola super, ze dotarly, otwierając do mnie przesylke zapedzilamsie i otwarlam ziolka ale je tasma skleiłam, a pic masz je zaczynając od pierwszego dnia cyklu jedna lyzeczka ziolek zalej woda i po pol godzinie wypij i tak az do owu;acji albo przez ca;ly cykl.

Karola w dolnej łazience mam taka sama umywalke i szafeczke pod nia :tak:co ty,
super kafelki masz, zarabiste, szkoda,ze 3 lata temu nie byulo takich :(ale tez motyw kwiatka wzielam.

Ostatnia edycja:
hej dziolchy :)

ja zaraz na lotnikso.
trzymajcie kciuki:
by samolot wylecial o czasie
zeby wyladowal tam gdzie powinien :)
zebym zdazyla na autobus i nie mkusiala koczowac na lotnisku ..

do juterka :)

kasoku oj to muszę czekać jeszcze ze 2 tygodnie aż zacznę pić, a ja taka w gorącej wodzie kąpana jestem... jak ja wytrzymam ponad 2 tygodnie? :-D

ale się zgrałyśmy z umywalką i szafką, no i z motywem kwiatowym :-D ten mój dekor to prawie mnie z torbami puścił, jeden taki kwiatek (4 płytki) 516 zł :szok: dobrze, że mam małą łazienkę i mam tylko dwa kwiatki bo bym chyba płakała rzewnymi łzami płacąc przy kasie :-D

akuku trzymam kciuki za samolot by był o czasie!

kamilka no to masz pretekst by zrobić jakiś remoncik :tak:

reklama
dziewczyny super macie łazienki! baaaaaaaardzo mi się podobają :tak: .... my w lipcu robimy pokój dziecięcy a potem to juz zostanie nam właśnie do zrobienia tylko łazienka. Zawsze nam coś innego wypada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry