reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko nie mogl mi na 99 % poniewaz maluch sie bardzo wiercil... wogole juz mi zrobil polowkowe i wszystkie narzady sprawdzal i wszystko ok no ale dlugo nie mogl przytrzymac miedzy nogami bo zaraz byl fik mik:-D no i mowi 80%

reklama
kamilka gratuluje córci!

ja już po ostatnim monitoringu, dostałam karteczkę na której oficjalnie widnieje "Owulacji nie stwierdzono".

no cóż, na nic innego się nie nastawiałam, ponoć takie obserwacje wykonuje się tylko w jednym cyklu ale chyba udało namówić mi się Gina, żeby zrobić monitoring następnego cyklu bo moim zdaniem owulacja już będzie :tak:

pytałam o Castagnusa, powiedział, że mogę zacząć już brać teraz i nie muszę czekać do 1dc :szok: :confused:

zapytałam też czy mogę brać razem Castagnus i zioła o. Sroki. Gin powiedział, że on nie widzi żadnych przeciwskazań, mogę brać co chce i z czym chce, czym w sumie też mnie zdziwił. A co do ziół to stwierdził, że nie ma żadnych badań stwierdzających, że zioła działają ale ma jedną pacjentkę, która długo nie mogła zajść w ciążę, zaczęła pić zioła ojca Sroki i teraz jest w ciąży z bliźniakami którą on prowadzi, śmiał się, że może dać mi jej nr telefonu to sobie pogadamy o ziołach. :-D

Kamilko w takim razie gratuluje corci :-) to kiedy ruszasz na zakupy ??

Karola powiem Ci ze jestem ciekawa twojego monitoringu w przyszłym cyklu :tak:

Dzisiaj mezus idzie na noc do pracy a ja tak tego nie lubię :dry: zjadł tylko obiad i poszedł spać a ja z krasnalami siedzę ...

Krowko co nic nie piszesz co tam u Ciebie ??

kamilka super, ze corcia :)
Karola no to następny cykl już musi być twój, no i gadaj o ziolach, pij ziola, będzie ok,
anabelka i emalia trzymam kciukasy za ten cykl,

a mnie dzisiaj wyjątkowo goni siusiu i mam wyczuwalne podbrzusze, jakos tak mnie cos ciagnie, pobolewają jajniki i ogolnie troszkę wydygana jestem.

ja tez wypelnilam ankiete :)

reklama
hehe, sama nie mogę się doczekać kolejnego cyklu!!! :-D

kamilka to wstrzymaj się jeszcze może aż lekarz będzie pewien na 99%.

kasoku częste sikanko to ponoć normalny objaw ciąży, czyli wszytsko idzie w dobrym kierunku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry