Kamilko - Gratuluje corci!!!!!
Karola - ja tez jestem mega ciekawa kolejnego cyklu!
Anabelko, Emilko - czekamy na Was teraz![]()
ja też czekam :-)
kamilka super, ze corcia
Karola no to następny cykl już musi być twój, no i gadaj o ziolach, pij ziola, będzie ok,
anabelka i emalia trzymam kciukasy za ten cykl,
a mnie dzisiaj wyjątkowo goni siusiu i mam wyczuwalne podbrzusze, jakos tak mnie cos ciagnie, pobolewają jajniki i ogolnie troszkę wydygana jestem.
ja tez wypelnilam ankiete![]()
dzięki,mam nadzieję że tak jak sobie postanowiłam :-)
póki co piękna temperatura,najgorszy jest 9 dzień fazy lutealnej bo to wtedy zawsze mi zaczyna temperatura opadać
heyy kobitki moje :-) no to ja juz po małym urlopikusuper było znów sam na sam z moim G pospacerowaliśmy po plaży jakies 10 km. wiec wyczyn nasz bo ogólnie wszędzie samochodem troszke nas spiekło bo słonca bardzo duzo wiec promieni nałykaliśmy
top trendy fajniutki duzo ludzi i smiechu także wypad bardzo udany
Franio coraz bardziej figlu miglu robi w brzuszku,
ale mojego G nie moge zdzierżyć bo non stop mi przypomina jaka to ja juz duża jestem a mnie szlak trafia bo to co mi sie podoba to mojemu sie nie nos krzywi i przynosi mi zupełnie cos innego gdzie jeszcze bardziej do czerwoności mnie doprowadza aaaaaaaaaaaa szkoda gadac ogólnie wydaje mi sie że mało jem bardzo mnie ciągnie do owoców i warzyw mięsa nie dotknę wędline ale nie każdą aa no bym musiała ograniczyc ziemniaczki to jeden minus
Kamilka ciche gratulacje córci
anabelka i emalia karola trzymam kciukasy za ten cykl
Kasolek ty pamiętaj że jesteś w ciąży i masz juz odgonić pesymistyczne myśli sio sio sio
Zobacz załącznik 565257 oto Ja w całej OGROMNIASTEJ OKAZAŁOŚCI
już nam tu nie pisz że ogromniasta,do zaakceptowania chyba że masz 150kg i ledwo pod schody wchodzisz