reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilko - Gratuluje corci!!!!! :-D:-D:-D

Karola - ja tez jestem mega ciekawa kolejnego cyklu!

Anabelko, Emilko - czekamy na Was teraz :-D

ja też czekam :-)

kamilka super, ze corcia :)
Karola no to następny cykl już musi być twój, no i gadaj o ziolach, pij ziola, będzie ok,
anabelka i emalia trzymam kciukasy za ten cykl,

a mnie dzisiaj wyjątkowo goni siusiu i mam wyczuwalne podbrzusze, jakos tak mnie cos ciagnie, pobolewają jajniki i ogolnie troszkę wydygana jestem.

ja tez wypelnilam ankiete :)

dzięki,mam nadzieję że tak jak sobie postanowiłam :-)
póki co piękna temperatura,najgorszy jest 9 dzień fazy lutealnej bo to wtedy zawsze mi zaczyna temperatura opadać

heyy kobitki moje :-) no to ja juz po małym urlopiku :) super było znów sam na sam z moim G pospacerowaliśmy po plaży jakies 10 km. wiec wyczyn nasz bo ogólnie wszędzie samochodem troszke nas spiekło bo słonca bardzo duzo wiec promieni nałykaliśmy :) top trendy fajniutki duzo ludzi i smiechu także wypad bardzo udany :):)

Franio coraz bardziej figlu miglu robi w brzuszku,
ale mojego G nie moge zdzierżyć bo non stop mi przypomina jaka to ja juz duża jestem a mnie szlak trafia bo to co mi sie podoba to mojemu sie nie nos krzywi i przynosi mi zupełnie cos innego gdzie jeszcze bardziej do czerwoności mnie doprowadza aaaaaaaaaaaa szkoda gadac ogólnie wydaje mi sie że mało jem bardzo mnie ciągnie do owoców i warzyw mięsa nie dotknę wędline ale nie każdą aa no bym musiała ograniczyc ziemniaczki to jeden minus

Kamilka ciche gratulacje córci
anabelka i emalia karola trzymam kciukasy za ten cykl
Kasolek ty pamiętaj że jesteś w ciąży i masz juz odgonić pesymistyczne myśli sio sio sio

Zobacz załącznik 565257 oto Ja w całej OGROMNIASTEJ OKAZAŁOŚCI

już nam tu nie pisz że ogromniasta,do zaakceptowania chyba że masz 150kg i ledwo pod schody wchodzisz :-D

reklama
Witam i ja. Wczoraj mieliśmy pierwszych gości u Jasia. Teraz w sobote oficjalna imprezka z tortem:)

Kamilka- gratuluje córci.
Limonka- wygladasz ślicznie, cała promieniejesz.
Akuku- ja Ci dam dzwiganie!!!!Żeby mi to było ostatni raz.
Tili- ja te żmam 3 części Greya ,ale pożyczyłam siostrze i bidna męczy, nie wiem kiedy mi odda. Ale strawiłam w niedziele super książkę "11 minut" Paula Coehlo. Polecam
Anabelko- ty prowadzisz kochana wykres? Jak się czujesz?

Witam i ja. Wczoraj mieliśmy pierwszych gości u Jasia. Teraz w sobote oficjalna imprezka z tortem:)

Kamilka- gratuluje córci.
Limonka- wygladasz ślicznie, cała promieniejesz.
Akuku- ja Ci dam dzwiganie!!!!Żeby mi to było ostatni raz.
Tili- ja te żmam 3 części Greya ,ale pożyczyłam siostrze i bidna męczy, nie wiem kiedy mi odda. Ale strawiłam w niedziele super książkę "11 minut" Paula Coehlo. Polecam
Anabelko- ty prowadzisz kochana wykres? Jak się czujesz?

prowadzę :-)

foto
te skoki to ja mam wspaniałe :-)
a samopoczucie hmm cyce bolą,ale nie jestem rozdrażniona jak zwykle,tym razem PMS mnie nie dopadł tak całkowicie no i jem jem i jem :-)

biorę tylko kwas foliowy

2qkhs0k.jpg

Ostatnia edycja:
Anabelka- widzę że masz wykres tak spokojny i stabilny jak mój :) Nosz kur.....musi z tego coś być. Jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne. Mnie też cyce zaczęły boleć i lekko się powiększyły, apetycik też mama ale póki co nie che się nakręcać.
Tilusia- a co ty słońce taka padnięta? :-) Na fb Ci pisałam, tak ślicznie wyglądasz,promieniejesz całą sobą :)

Ostatnia edycja:
ah Emilko , wtorki w biurze sa tak nudne, ze ledwo wyrabiam.. poza tym cisnienie polecialo na leb i szyje...
dziekuje slicznie za komentrz:*
ja czekam na wasze testownie jakbym sama miala znowu testowac :D
no musi sie udac !!!

Emalko ,Anabelko fajnie sie wykresy prezentują ...tak bardzo wam kibicuje ,w koncu musi sie udać :tak:

Tili witaj

A ja kończę gotować pulpety ,za chwilę je odstawie i muszę iść po ziemniaki bo zapomnialam kupic :zawstydzona/y:

u mnie większy apetyt to zawsze działanie progesteronu,pod koniec krwawienia zawsze apetyt mam mniejszy a teraz 2 godz po obiedzie już coś zajadam hehe :-)

tili​ u mnie w ciąży zmęczenie było dopiero gdy byłam jakieś 10 kg na plusie hehe

heyy łoooooooooo anabelko do 150 kg to jeszcze mi brakuje sporooo narazie od początku ciąży przytyłam jakies 6 -7 kg hmm no u mnie najbardziej w cycki dupka i nogi nie wspomne o brzuszku wiec wydaje mi sie że hmm powiedzmy że jest oki :):) hehe no bolą takie głupie docinki staram sie jak moge zeby nie brać do siebie wszystkiego ale jakos nie potrafie wolałabym usłyszeć cos milusińskiego no ale mojego faceta nie zmienię ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry