reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilko ja tez bym poczekala z zakupami,jeśli mialas takie doświadczenie z pierwszej ciazy...a moze zrób dodatkowe usg ??? A widzialas ze to dziewczynka...pokazywał lekarz wargi sromowe ?? bo mi pokazywano za kazdym razem na monitorze siusiaka :-D

reklama
heyy kobitki moje :-) no to ja juz po małym urlopiku :) super było znów sam na sam z moim G pospacerowaliśmy po plaży jakies 10 km. wiec wyczyn nasz bo ogólnie wszędzie samochodem troszke nas spiekło bo słonca bardzo duzo wiec promieni nałykaliśmy :) top trendy fajniutki duzo ludzi i smiechu także wypad bardzo udany :):)

Franio coraz bardziej figlu miglu robi w brzuszku,
ale mojego G nie moge zdzierżyć bo non stop mi przypomina jaka to ja juz duża jestem a mnie szlak trafia bo to co mi sie podoba to mojemu sie nie nos krzywi i przynosi mi zupełnie cos innego gdzie jeszcze bardziej do czerwoności mnie doprowadza aaaaaaaaaaaa szkoda gadac ogólnie wydaje mi sie że mało jem bardzo mnie ciągnie do owoców i warzyw mięsa nie dotknę wędline ale nie każdą aa no bym musiała ograniczyc ziemniaczki to jeden minus

Kamilka ciche gratulacje córci
anabelka i emalia karola trzymam kciukasy za ten cykl
Kasolek ty pamiętaj że jesteś w ciąży i masz juz odgonić pesymistyczne myśli sio sio sio

20130609_142829.jpg oto Ja w całej OGROMNIASTEJ OKAZAŁOŚCI

Załączniki

• 20130609_142829.jpg
    20130609_142829.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 87
limonka BOSKO WYGLĄDASZ!!!

bez przesady, wcale nie jesteś duża, normalna babeczka w ciąży, ot co ;-)

dzięki za trzymanie kciukasów, ja już nie mogę doczekać się @ (dziwnie to brzmi w ustach starczki, hehe) no ale chce już ten cykl z owulacją! :-D

Hej zaczytalam sie :-P 50 twarzy greya :-)

Weszlam napisac ze dzis dzwignelam Victorka I po tym mialam silny bol w podbrzuszu az sie bardzo przestraszylam :-(
Lezalam I mialam skurcze normalnie .... Mam nadzieje ze juz sie wiecej nie pojawia !!!

Limonko - no w koooooncu!!! w calej okazalosci:-D:-D bardzo ladnie wygladasz i olej faceta ;-)
jestes w ciazy!!!!! kude mole, jak ludzie nawet nie wiedza, ze moge przykrosc sprawic
widocznie taki typ jestes, ze bedziesz wieksza niz inne dziewczeta ktorym idzie tylko w brzuszek - ale ja tez!
mi i w ramiona i w cyce i w pupe hehe
przeciez najwazniejsze by Maluch mial spokojna i szczesliwa mamusie prawda???

dobrze, ze wypoczeliscie i nabraliscie swiezego powietrza w pluca:tak:

Kamilio - ale numer:dry: no to ja bym sie wstrzymala:tak: a kiedy masz kolejne usg???
ja mialam z Olivcia tak ze nie chciala sie pokazac (spala, dupcia obrocona i ani jej sie widzialo obrocic) ale pani doktor wziela sobie do serca, ze rodzice chca wiedziec zwlaszcza ze 20 tydzien to ostatni scan tutaj
kazala mi isc i zjesc czekoladowego batona i napic sie gazowanego napoju i przyjsc za 20 minut :-D
po tej dawce cukru Olivcia jak zaczela fikac to pieknie odslonila sie;-)

z Piotrula nie bylo zadnej watpliwosci, 99,9% chlopak

Karola - wiesz.. ja tak na twoim miejscu nie zaklinalabym tego cyklu tak:-p wszystko sie jeszcze moze zdarzyc:tak:

Akuku - uwazaj na siebie:tak:

a ja wczoraj zaczelam trening mojej zastepczyni i tak w ogole mi sie smutno zrobilo bo wszyscy bardzo chca zebym wrocila i wszystko tak organizuja ze ja wroce po 12 miesiacach... ah a mi tak strasznie zle klamac im w oczy ze tak.. owszem , wroce..
no i zaczelam sie wahac.. no zobaczymy jakie warunki mi zaproponuja:zawstydzona/y:

ogolnie czuje sie coraz lepiej i zyje tylko od piatku do piatku i licze ile jeszcze tygodni do kolejnego usg:-D
od paru dni juz czuje fikania w brzuszku, plumkanie

maz wczoraj do mnie' ale to musi byc dziwne miec rybke w brzuszku'
a ja na to ' nooo teraz calkiem fajnie ale pod koniec...'
a on na to ' ale to musi byc dziwne miec wieloryba w brzuszku' :-D:-D:-p
no wlasnie;-) nie maja zielonego pojecia hehe

akuku, Grey jest boski! ja czytam 3 część :)

oj to lepiej nie dzwigaj więcej Victora, trudno musisz mu wytłumaczyć, że mamusia nie może.

tili no niestety life's brutal i nie ma szans na owulacje w tym cyklu, nawet pomimo moich najszczerszych chęci :baffled:

Karola - ale wiesz? moze to i lepiej, ze mialas wlasnie teraz bezowulacyjny bo pokazalas lekarzowi, ze mialas racje
i teraz wie, ze cos jest nie tak:tak: gdybys miala owulacje a nie udaloby sie lekarz moglby powiedziec, ze trudno zdarza sie i prosze starac sie dalej

wobec tego, zamiast trzymac kciuki za ten cykl trzymam kciuki za szybkie pojawienie sie @:-D

a co do Grey'a to przeczytalam 1 czesc i nie porwal mnie zupelnie:zawstydzona/y: w ogole nie chce mi sie czytac 2 a kupilam wszystkie trzy:baffled: moze dalej sie to rozkreca ale ta pierwsza czesc...e..no takie romansidlo:-D;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

tili kolejne tu w niemczech mam w 2 sierpnnia jak wroce z Polski... ale nie wiem czy w polsce sobie nie machne jeszcze okolo 15 lipca:tak:

kurde DZISIAJ KUPIE COS ROZOWEGO... w razie co oddam komus w rodzinie:-D

A mi sie ksiazka podoba :-) ja lubie romansidla :-P

Kamilka jakby ni dali 60% ti bylabym happy :-P
A tak swoja droga moja znajoma na 5 usg miala potwierdzonego syna...a tu sie corka rodzi :-P ona byla przeszczesliwa bo syna juz miala I mowi ze lekarz sie w dobra strone pomylil:-P
Cora miala opuchnietw wargi co wyadalo jak jajka

reklama
Hej

Akuku pomyłki sie zdarzają ,to miała kolezanka niespodziankę :-)

Limonko świetnie wygladasz :tak:

Ja narazie uciekam ,muszę jechac na zakupy z małym bo mezus wrócił dopiero o 6:30 .

Miłego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry