reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelka, emalia no, no, wykresiki i tempka pierwsza klasa!!! z niecierpliwością czekam na Wasze testowanie! :tak:

tili mnie też ogarnęło spanie, to chyba przez tę pogodę, właśnie piję kawę by jakoś się postawić na nogi bo za pół godziny mam korepetycje.

limonka to zasugeruj swojemu menowi, że nie lubisz tego typu komentarzy, że Cię to nie bawi i nie jest to miłe. Wiesz facetom to czasami trzeba wprost powiedzieć o co chodzi bo inaczej to nie zakapują :baffled:

reklama
Anabelko, emalia piekne wykresy :-) powodzenia na testowanie :-)

Limonka ahh faceci :-P powinien sie cieszyc z Twojej kobiecosci :-) i z tego ze tak ladnie widac ze czekacie na malenstwo. A 7 kg to nie duzo :-)
Moj m do mnie ostatnio (jeszcze sie nie zdaxylam przyzwyczaic ze w ciazy jestem) a on ze jak urodze to schudne hahahahaha :-P ja teraz o tym nie mysle :-P hehe
Choc napewewno jak urodze zaczne.chodzic na silke :-) ale kurcze faceci sa zabawni :-P

Karola milych korepetycj i czekamy na @ lub skok tempki :-)

A ja tez padam ryjkiem na pysk :-P spac mi sie chce, ale tfu tfu odpukac chyba mdlosci mijaja, mam jeszcze slabe ale z takimi to ja moge wszystko :-P

Dobra kochane chyba sie na chwilke kimne :-P
Dzieciom bajke.wlacze hehe, pol dnia na dworze spedzilismy wiec i oni musza odpoczac.

Karola milych korepetycj i czekamy na @ lub skok tempki :-)

wrrr, uwielbiam jak ktoś ZAPOMINA na którą godzinę ma przyjść :wściekła/y: :wściekła/y:

przychodzi do mnie dziewczyna, która chodzi do II liceum, dziewczyna z dobrego domu, w podstawowce i w gimnazjum prymuska, zero problemów, a jak poszła do liceum to wpadła w złe towarzystwo i skutek był taki, że w drugim półroczu miała 7 jedynek z angielskiego!!! :szok:

ciężką praca pomogłam jej się z tego wygrzebać ale dziewczyna tak sobie wszystko olewa, że szok. Miała przyjechać na 17 a teraz jej matka dzwoni i pyta na którą Martyna miała do mnie przyjechać bo w domu jej nie ma, telefonu nie odbiera i nie wiadomo gdzie jest i czy przyjedzie na korki czy nie.

a ja siedzę i czekam... wqurw na maxa. :wściekła/y:

akuku zdecydowanie na @ czekamy :tak: skok już zaliczyłam dziś, ale to jest skok "nic-nie znaczący" :-D

Akuku odpoczywaj duzo ,bo pozniej przy malenstwie nie bedzie łatwo :-p

Karola ja tez nie lubię jak sie ktos spóźnia,ja jak sie z kimś umawiam to zawsze jestem przed czasem :tak:

Akuku przy 3 nie będzie łatwo :-) odpoczywaj ile wlezie...

a to miłość mojego łobuziaka do dzieciaków
tu akurat do kuzynki
2r60dvr.jpg

Ostatnia edycja:
hej kochane, anabelko ale slodziaki, a ja dzisiaj slaba jestem, pogoda do dupy leje zimno nosz k...mac ma dość takiej wiosny. Brzuch pobolewa, kluje naciąga i ogolnie codziennie go czuje, dzisiaj biednego pana od ubezpieczeń opieprzylam, potem mi było głupio, ale ta ciaza nie wpływa dobrze na moje nastroje.

Karola ja tez nie lubie jak ktos sie spoznia :-(
A najbardziej mnie wkurza jak robie jakas imprezke np. ur synka i zapraszam na dana godzine i kto sie spoznia np. godzine... Dziecko czeka na tort na prezenty a ja tu musze go uspokajac... Ehh

M gips zdejma 15 lipca w urodzinki Alexa :-( nie wiem jak to bedzie z tym wyjazdem na wakcje, moze m nie bedzie mogl chodzic :-(

Anabelko sliczne zdjecie :-) moj Viki podobnie, on pamie w przedszkolu tuli caluje, daje kwiatki, a dziewczynki za nim biegaja z krzykiem ze Viki jest so cute and sweet :-P hahaha

Przespalam sie godzinke i mi lepiej :-) teraz bym cos zjadla :-P hehe
No ja mam nadzieje ze dziecie bedzie grzeczne ...tzn chyba gorzej niz przy Vikim byc nie moze, a z Alexem bylo idealnie, wiec oby bylo w polowie :-P hehe

A tak naprawde to mi obojetne, jestem gotowa na roczne wycie po nocach :-)
Dam rade, choc pewnie nie raz zmeczenie da gore.

hej kochane, anabelko ale slodziaki, a ja dzisiaj slaba jestem, pogoda do dupy leje zimno nosz k...mac ma dość takiej wiosny. Brzuch pobolewa, kluje naciąga i ogolnie codziennie go czuje, dzisiaj biednego pana od ubezpieczeń opieprzylam, potem mi było głupio, ale ta ciaza nie wpływa dobrze na moje nastroje.

kasoku idą upały,dzisiaj ma być ładnie,potem coraz cieplej,więc potem mykam z domu bo nie będę z dziećmi siedzieć w domu,mój za niedługo będzie w domu z pracy bo go połamało w plecach i nie może się wyprostować,więc najpierw do apteki a potem uciekam z Kubą bo facet chory to gorzej niż dziecko hehe :-) u mnie temperaturka już 37,0 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

U nas kolejny piekny dzien,teraz czekam na meza i wybywamy z domku :-)

Anabelko calusny chłopak z Twojego synka :-D teraz trzymamy && aby temp sie utrzymała

Emalko taki delikatny spadek o niczym nie świadczy ,nie skreslaj tego cyklu tylko czekaj cierpliwie ...buzka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry