reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Marzenko a probowalas lykac duże dawki wit B6 ? Powiem Ci ze ja mialam plamienia przez caly miesiąc ,jak zaczelam brac duże dawki tej
wit mam plamienia jedynie po @ ...a z ginem konsultowalas plamienia ?

Tak mam trojeczke ...

Sorki za post pod postem

reklama
Plamienia w srodku cyklu przypisuje owulacji, a te przed @ , że taki mój urok :)
Duże dawki tzn ile? łykam magnez tzn rozpuszczam w wodzie ten z Biedronki ;-)

Lykalam kilka tabletek wit B 6 Dokladnie nie pamietam ile jej było ale czasami potrafilam wsiąść 8 tylko nie na raz ,a na dwa razy do tego mg, vit c 1000 mg ,kwas foliowy ,wit b,wapno to był mój zestaw :-p

A badalas progesteron ?

marzena zobacz sobie na moje wykresy, ja miałam notoryczne plamienia ok 20 dc i niestety nie miały nic wspólnego z owulacją (bo jej nie miałam), pomogła mi witamina B6, ja brałam 3 tabletki dziennie, czyli łącznie 150 mg na dobę. Na ulotce było napisane, by nie przekraczać 200 mg na dobę. Pierwszy cykl z witaminą i plamienie było o wiele krótsze a w następnym cyklu już go nie było wcale!

witaminę B6 przestałam brać ale całe szczęście plamienia już nie powróciły!

Nie badałam progesteronu :sorry: lekarz nawet nie zaproponował.
No to widzę, że trzeba przeprowadzic kurację witaminową. Ale łykacie B6 w jakis zestawach witaminowych czy samą?
Emalia mam nadzieję, że znajdziemy wspólny język :)
Nigdy nie kupowałam testów owulacyjnych i prawde mówiąc mam wrażenie, że nie miewam owulacji obserwując śluz :(
temperature mierzę ale nie systematycznie, wkurzam się za każdym cyklem jak @ przychodzi i odechciewa mi się wszystkiego.

Dziękuję Wam za ciepłe przyjęcie :*

reklama
Marzenko ja bralam osobno wszystkie wit .

U niektórych dziewczyn śluz plodny nie jest zauważalny ,wiadomo lepiej by było gdyby był widoczny ale brak sluzu nie oznacza że ovu nie ma ,czasami jest głęboko ...a moze zrób monitoring tak jak karola ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry