reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witaj marzenko, miałam tak samo i 11 m-cy się starałam, zawsze trzy dni przed @ plamiłam i okazało się ze mam niedomogę lutealna progesteron na poziomie zerowym przez cztery cykle brałam pregnyl w dupsko i potem luteinę 1 dopochwowo od 18 dc i udało się, wiec zbadaj progesteron :tak:

hej dziewczynki, ale dzisiaj senna i rozdrazniona jestem, szybko się mecze wzdycham i zaczelo mnie mdlic bleeeeeeee, same uroki, ale i tak się ciesze :tak:

Karola super ma wyniki, mój maz się nie umywa ze swoimi on miał 70 % nieżywych nie ruszających się wcale, wiec dawaj dawaj, będzie git .

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie :)
Przygarniecie mnie do siebie? Byłam na innym wątku ale nie przetrwał :-(
Czytam Was od dawna, trzymam kciuki za Was wszystkie ale szczególnie kibicowałam Akuku, bo tak jak ona staram się 3 maleństwo ;-)

Witaj :-)

Plamienia w srodku cyklu przypisuje owulacji, a te przed @ , że taki mój urok :)
Duże dawki tzn ile? łykam magnez tzn rozpuszczam w wodzie ten z Biedronki ;-)

nie bierz tego syfu ;-) kup w aptece

zapomniałam Wam powiedzieć, że dziś przysłali nam wyniki badań nasienia M.

80 % prawidłowych, i z tych prawidłowych 90% wykazuje szybki ruch postępowy, w 1 ml nasienia ma 45.200.000 żołnierzyków, ilość plemników w polu widzenia: 80-90, form atypowych nie znaleziono,

nie znam się za bardzo w normach ale to chyba nie jest najgorzej, co?

jak dla mnie wyniki dobre :-) ruch postępowy = dobrze :-)

Kurde ja już nie wiem co robić by nie myśleć,jutro zabiorę się za projektowanie łazienki,dokładnie wyliczę mojemu gdzie jaka kafelka bo osiwieje do tego 21 hehe, niech ta cholera nie opada poniżej 36,9 :-D :-)
Jutro z młodym do pedagoga,potem do szwagierki a potem na zakupy i do domu i jakoś zleci połowa dnia :-)

Z Andrzejkiem zaskoczyło za pierwszym razem a z Kingą w 5 cyklu :) A teraz nie wiem co jest :( Ja mam plamienia przed okresem i czasami około 20 dc.
Edytko Ty Masz 3 dzieci, tak ? :)

Karola, niby wszystko ok u mnie :)

plamienie przed orkesem raczej świadczy o problemach hormonalnych,niedomoga lutealna

Plamienia w srodku cyklu przypisuje owulacji, a te przed @ , że taki mój urok :)
Duże dawki tzn ile? łykam magnez tzn rozpuszczam w wodzie ten z Biedronki ;-)

delikatne plamienie,brudzenie może się pojawić byle nie za dużo...

No heja dziewczynki!!!

Witaj Marzena, śliczny ten Twój synio!!! Dużo zdrówka dla niego i wytrwałości dla Was!:-)
Edyta- to my zostałyśmy takie "niezalane" :rofl2:
Karola- tak jak Kasoku mówi, do dzieła do dzieła!
Anabelka, Emalia- śledzę cały czas postępy Wasze, &&&&!
Tili, Kasoku Akuku , Kamilka i cała reszta ciężarówek -pokazywać brzuchy co najmniej raz na 2 tyg!
Limonka- piękny brzuch i piękna kobieta z Cibie!

Mój mąż wrocił z zagramanicy w poniedziałek. Jasio za każdym razem jak tato gdzieś teraz jedzie, leci do okna i się pyta "tata wrócisz"? Nie ma czasu na nic, dużo latania ale na bieżąco Was czytam. Aaa i tak ze spontana to jedziemy od 18 czerwca nad morze. Co prawda tylko do 22 ale dobre i to!

Miłej nocy

Krowko dobrze powiedziane (niezalane ) :-D:-D
To juz wiem dlaczego tak malo zagladasz,maz w domu ,trzeba korzystać :-p

Kasoku no w koncu doczekalas sie objawów :-D

Anabelko to zajęty dzien będziesz miała,zobaczysz szybko zleci ;-)

Karola- tak jak Kasoku mówi, do dzieła do dzieła!

działania to będą niezbędne w nastepnym cyklu, teraz to i tak na nic się to nie zda, hmm, a poza tym nie będziemy działać bo dziś rano zaliczyliśmy kłotnie :wściekła/y:

wiem, wiem, mieliśmy się nie kłócić, ale to nie ja zaczęlam, szanowny małżonek wstał lewą nogą... ja się do pracy śpieszę a ten zaczyna swoje wywody, że dlaczego moje ciuchy leżą w sypialni, że ja nigdy po sobie nie sprzątam, że w każdym pokoju są jakieś moje ciuchy itd, jak zawsze czepia się w najmniej odpowiednim momencie! odpowiedziałam spokojnie, że naszykowane są do prasowania i że jak wrócę to posprzatam bo teraz się śpieszę, ale widocznie go to nie zadowoliło bo dalej swoje gadał, w końcu tak mnie wkurzył, że wygarnęłam mu zdrowo!

tak mnie zdenerwował, że szok!

oczywiście nie odzywamy się do siebie...

No heja dziewczynki!!!

Anabelka, Emalia- śledzę cały czas postępy Wasze, &&&&!

zrobi się gorąco w okolicy 20-22 hehe

Krowko dobrze powiedziane (niezalane ) :-D:-D
To juz wiem dlaczego tak malo zagladasz,maz w domu ,trzeba korzystać :-p

Kasoku no w koncu doczekalas sie objawów :-D

Anabelko to zajęty dzien będziesz miała,zobaczysz szybko zleci ;-)

niech leci i to jak najszybciej

działania to będą niezbędne w nastepnym cyklu, teraz to i tak na nic się to nie zda, hmm, a poza tym nie będziemy działać bo dziś rano zaliczyliśmy kłotnie :wściekła/y:

wiem, wiem, mieliśmy się nie kłócić, ale to nie ja zaczęlam, szanowny małżonek wstał lewą nogą... ja się do pracy śpieszę a ten zaczyna swoje wywody, że dlaczego moje ciuchy leżą w sypialni, że ja nigdy po sobie nie sprzątam, że w każdym pokoju są jakieś moje ciuchy itd, jak zawsze czepia się w najmniej odpowiednim momencie! odpowiedziałam spokojnie, że naszykowane są do prasowania i że jak wrócę to posprzatam bo teraz się śpieszę, ale widocznie go to nie zadowoliło bo dalej swoje gadał, w końcu tak mnie wkurzył, że wygarnęłam mu zdrowo!

tak mnie zdenerwował, że szok!

oczywiście nie odzywamy się do siebie...

mój by dostał do ręki żelazko i bym mu powiedziała że jak mu się nie podoba to niech poprasuje i pochowa...moje też czasami leżą na wierzchu ale mój też swoje zostawia byle gdzie,więc tu nikt nic nie gada hehe no chyba że kosz z wypranym praniem przebiera hehe to czasami razem siadamy i składamy :-)

A jak będzie miał nerwa to rzuć mu melisą :-)

Krowko obiecuje ze jak zniknie flak a pokaze sie brzuch ciazowy wjlrje fotke, choc pewnie u mnie sie szybko typowo ciazowy nie pojawi :-P tak wiec troche sobie poczekacie i ja tez hehe.
Jak bede pewna ze ciazowy a nie wychodowany to sie pochwale. Teraz nie mam czym :-P
Hehe

Karola ahh moj m tez mnie dzis wkurzyl :-P dobrze ze w ciazy jestem to przynajmniej brak przytulanek mnie nie przeraza...choc hmm w tej ciazy calekiem inaczej niz w tamtych..
W poprzednich wogle mi sie kochac nie chcialo, no gdyby nie to ze m mial potrzeby to pewnie cala ciaze bylby w celibacie :-P
A teraz hormony dzialaja przeciwnie i mam wiecznie ochote :-P
Dziwne to dla mnje, ake wole miec ochote niz sie zmuszac :-P

Zostala mi resztka ksiazki ale juz dzis czytac bie bede bo rano nie wstane, a czas mi czytajac leci, nawet nie wiem kiedy :-P

Kasoku widzisz i objawy sa :-) no ja tez sie ciesze z mdlosci , choc jak sa zbyt dlugo to mecza. A nie wymiotuje wiec tilli chyle Ci czola.

Dobranoc

reklama
emalia ja dzisiaj miałam spadek,fakt nie miałam tak odkąd się staram ale chyba to nic złego więc spokojnie ;-)

3492etf.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry