reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Anabelko - tez mialam taki spadek:-p

Karola - powiedzialabym dokladnie to samo co Anabelka:-D nie pasuje? to poprasuj, poskladaj a nie nazekaj
za takie *******y sie klocic:sorry: hehe, u mnie maz trzyma rzeczy na komodzie:laugh2: raz w miesiacu pochowa.. ja juz przestalam zwracaj uwage, swoje staram sie chowac regularnie ale bardzo czesto stoja rzeczt w koszach kolo deski do prasowania:-p i co potrzebuje wyprasuje na bierzaco:tak:
sory.. ale po calym dniu pracy, po 20 kiedy dzieci spia a ja ledwo zipie ze zmeczenia ostatnie co mi sie chce to prasowac czy sprzatac:sorry:

Karola - no wyniki z tego co zrozumialam to chyba rewelacyjne!:tak:
teraz tylko potrzeba Twojej owulki i mega romantycznego wieczoru i nie ma bata:-D

Krowko - zycze przemilego wypoczynku!!!! takie spontany sa najlepsze:tak:

btw - moj maz dzisiaj tez wstal lewa noga.. chodzi i burczy a ja po prostu go omijam lukiem i nie zaczepiam bo iskra jest latwa...:-D nie dam sie sprowokowac i spieprzyc sobie dnia...;-)
zwlaszcza, ze ostatnio powiedzialam sobie - relaaaxxxxx.... i trzymam sie tego, nie spinam sie, nie krzycze, nie unosze...

Akuku - wspolczuje mdlosci:-( mnie czasem jeszcze chwyca wieczorami ale to juz bulka z maslem teraz w porownaniu do tego co bylo ;-) spytaj sie o part time:tak: nie mysle abys potrzebowala full time angielskiego tak czy siak;-) a z tego co pamietam u nas angielski byl za darmo:tak: refundowany

Kasoku - cudownie bylo przeczytac optymistyczna nute u Ciebie!!! ze sie cieszysz:tak: i zycze jak najmniejszych tych mdlosci ...

gdzie poginely ciezaroweczki?? Miciurko? Domi? Lori? Pandorka? Die? Kamilka? Limonka? Sloneczko halo?

w poniedzialek mam wizyte u poloznej, przedyskutujemy wyniki badan i posluchamy serduszka:tak:

zycze udanego czwartku:tak:

Ostatnia edycja:
Ty mi już tu nie pisz domysłów o zagnieżdżeniu hehe :-) bo pomyślę jeszcze że się udało,ale muszę czekać do dnia okresu bo mam testy o czułości 25 a nie 10,a jak nie dostanę to może na betę pójdę hmmm

a teraz mykam bo muszę Kubę budzić i się wybierać do wyjścia,potem szwagierka,zakupy...będę popołudniu :-)

Miłego dnia drogie Panie :-)

Czesc babeczki :-)

Tili jak Ci tygodnie mijają w tempie expressowym to do scanu zleci moment :tak:
U nas koszt ang w collegu to £320 na pół roku

Anabelko również zycze miłego dnia

Emalko wczoraj mialas spadek a dziś temp ladnie poszybowala do góry :-)

hejn dziewczynki, no to ja się czuje masakrycznie, nawet nie mam takich mdlosci ale jelita wypelnione po brzegi w nocy nie umiałam spac tak mnie bolały, teraz siedze wymeczina jakbym była po całym dniu harówki, nie wiem pije kefir może mnie pogodni i wyproznie trochę te jelita,bo napieprza mnie już okreznica na maxa, poza tym rozdrażnienie siega zenitu, bo nie mam sily na wiele rzeczy, mój m poszedł sobie wczoraj na dyżur to wroci dopiero w piątek ok 19.

Karola pierdzielnij go tym zelazkiem, może chlop przestanie się dasac :tak:

Hej dziewczyny

A u mnie to ciezko zajrzec bo mam tesciowa w domu i tak dzwinie na kompie ciagle byc...

kupilam juz cos dzieciecego nie moglam sie powstrzymac...Zobacz załącznik 565825 w polsce za 3 tygodnie zrobie USG i mam nadzieje ze juz sie dowiem 100% ale kurde nie wiem wydaje mi sie ze jak mi USG robil specjjalista od narzadow dziecka i dojrzal w 200g cialku nerki maluszka to chyba by sie nie pomylil w tej plci...:sorry:

• sorry2.gif
    mowie wam ja po tej wizycie mam normalnie ciapke zamiast mozgu nie umiem myslec:rofl2:

Kasoku moze pij mleko,na moja siostrę to działa wystarczy ze wypije szklankę i od razu jest w wc :-p

Kamilko słodkie te skarpetusie,aż mi sie chce mieć bobo :-D

U nas dzisiaj pada wiec siedzimy w domku ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry