reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

anabelka zdjęcie przesłodkie!

wow, jaka ładna tempka! trzymam kciuki by coś się z tego wykluło :tak:

trzymaj by w 9 dobie nie zaczęła spadać hehe byłabym bardziej zadowolona gdyby zamiast o 22 po skoku staranka byłyby nie później niż 15 no ale cóż,wtedy jeszcze po te kafelki jechałam,ah będę miała takie jak emalia :-) szare mi się nie podobały a te mi przypadły do gustu i akurat promocję zrobili bo wyprzedawali zapas z magazynu więc na kafelki na ścianę poszło tylko 700zł :-) a myślałam że ponad 1000 :-)

emalia ten spadek nie jest zły bo temperatura nie spadła poniżej kreski więc jest ok

reklama
Kochane moje, jakoś nie czuje żeby sie udało. Jakaś lipna ta tempja strasznie. :-( Jak sie nie uda to chyba dam se spokój. Psychicznie wysiadam.

Anabelko- trzymam za Ciebie kciuki. Wierze że tobie sie uda serduszko.

Emalia spojrz na moj wykres, wogle fiazowo nie wyglada, byl spadek wzrost, spadek wzrost...a nawet w terminie @ duuuzy spadek i mimo testu pozytywnego, balam sie przez ten spadek.
Postaraj sie o tym nie myslec, wiem ze ciezko :-( buziaki

Witam serdecznie :)
Przygarniecie mnie do siebie? Byłam na innym wątku ale nie przetrwał :-(
Czytam Was od dawna, trzymam kciuki za Was wszystkie ale szczególnie kibicowałam Akuku, bo tak jak ona staram się 3 maleństwo ;-)

Andrzejek ma 13 lat, a Kinia 8. Staramy się z moim K 11 miesięcy :)

To masz parke,super :-) a wiek Twoich dzieci jest zbliżony do moich :-p

Ja o mojego najmłodszego starałam sie 2 lata ,ale w koncu zaskoczyło...a Ty o wcześniejsze ciążę tez sie tyle staralas ? Ja narazie wstrzymalam staranka,tzn przytulania sie kiedy mam na to ochote z tym ze wiem iż nic z tego nie bedzie bo mam plamienia po @ :zawstydzona/y:

Z Andrzejkiem zaskoczyło za pierwszym razem a z Kingą w 5 cyklu :) A teraz nie wiem co jest :( Ja mam plamienia przed okresem i czasami około 20 dc.
Edytko Ty Masz 3 dzieci, tak ? :)

Karola, niby wszystko ok u mnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry