reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta no ja na tym zielonym widze, hmm no trzeba czekac. Moze te krwawienie to faktycznie byla implantacja.
Pamietasz jak ja mialam taki cien ? To dwa dni pozniej dostalam @ i byla wlasnie obfita.
Trzymam kciuki za kolejny test.

Zobaczymy jak to sie u mnie potoczy,nie daje dużych szans że sie to ciaza zakończy ,wiec czekam na wakacje i po nich zaczynamy staranka :-p

reklama
U mnie lipa. Mam załamke okropną. Kreska zamiast ciemnieć to blednie ( nie pierwszy raz). Za to testy owu ciemnieją. Proszę fotki.
na pierwszej fotce rózowy na fioletowym owu z wczoraj, drugi z dzisiaj, ten rozebrany to dzisiejszy ciazowy. wydaje mi sie ze po retuszu widac ten nijaki cien.

Anabelko- pociąg to ja se moge... ale narysować na kartce i wywalić do kosza :(

edyta ale numer!!!! powtarzaj teściora jutro i daj znać!!!

anabelka nie gadaj, że będziesz ostatnia... z moją owulacją 4 razy do roku to raczej nie odbierzesz mi zaszczytnego ostatniego miejsca w pociągu :-D

emalia spokojnie, poczekaj kilka dni i powtórz test. Kiedy masz dostać @?

Emalko kilka minut temu czytałam pamiętnik staraczki ,której to testy nie wychodziły a nawet na usg nic nie było widać dopiero w 7 tyg na usg coś lekarz zauważył,no a testy byly negatywne...pamietaj nie zawsze testy ciazowe wychodzą,a z tego co piszesz ovu są coraz mocniejsze wiec chyba z niczego nie ciemnieja ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry