reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurko ja mialam tez problem ze spojedziem tez sie rozeszlo ale rodzilam naturalnie i pozniej kazali mi lezec na bokach i mniej chodzic na poczatku:)

U nas 33st w cieniu a chyba z 50 w sloncu jakis koszmar:/

Karola- co do prolaktyny to nigdy nie słyszałam żeby ktoś miał za mało ;)), wiec pojęcia nie mam a lekarza pytałaś? Kiedy powtarzasz wyniki?! Nie bierz castagnusa i o sroki bo to może być za dużo na raz, może z ziolkami strzelisz jakieś blizniaki albo co :)) a masz plan chodzić na monitoring w trakcie picia ziolek?? Żebyś sie nie przestymulowala ziolkami bo ponoć po nich dużo- nawet z 5 pecherzykow rośnie,:)

no to ja jakiś ewenement jestem, hehe. Myślałam, że prolaktyne to mam na bank za wysoką, a tu taka niespodzianka, też nigdzie na forach nie widziałam, żeby któraś miała problem z za niską PRL, wszystkie mają za wysoką... :eek: Gin widział wyniki, powiedział, że wszystko jest ok :confused2: nie wiem kiedy mam powtórzyć wyniki, nic mi nie mówił o powtarzaniu :confused2:

Castagnusa nie zaczęłam brać, leży w szufladzie, jakoś mam opory przed braniem go, nie wiem dlaczego, nie umiem tego wytłumaczyć, no ale skoro podświadomie unikam brania go to nie będę robić nic wbrew sobie.

Ziółka piję od wczoraj, ładnie pachną, takim rumiankiem, w smaku są... bez smaku :laugh2: pomimo, że normalnie słodzę to ziółka piję bez cukru po gdzieś czytałam, że nie słodzi się ziół bo to zaburza ich działanie.

jasne, że idę na monitoring, umówiłam się na sobotę, chcę by Gin zobaczył, że owulacja będzie, w poprzednim cyklu zobaczył, że owulacji nie ma , to i teraz chcę by się przekonał do tego co mówiłam, bo na słowo nie chciał mi uwierzyć, że owulacja jest ale w co drugim cyklu.

bliźniaki, mówisz? hehe, nie mam nic przeciwko, zawsze fascynował mnie temat bliźniąt i tej magicznej więzi między nimi, bliźniaki ok ale więcej to już nieeee :sorry:

btw. śliczny brzusio, tylko mąż się na mnie dziwnie patrzył jak odwróciłam laptopa do góry nogami :rofl2:

anabelka- tak fotke robilam niedawno, max 2-3 dni temu czy cos wiec to fotka z teraz - no ja sie smieje ze to bardziej wyglada jak prostokat anizeli ''pilka'' :-D - no to ja czekam na twoja fotke :)

kamilka- a w ktorym tyg to bylo? no ja wlasnie sie martwie ze cos zbytnio chodzic nie moge - a u mojej siostry to mala zaczela wchodzic juz w kanal rodny i sie zaklinowala czy cos - musieli szybko wyciagac , rtg jej robili, nie wiem ja to sie boje takich rzeczy wiem ze spojenie sie rozchodzi do porodu ale max 10 mm a jesli wiecej to jest to jakby patologiczne rozejscie sie spojenia czy cos (wr juz za duzo o tym przeczytalam)

karola- a moze trojaczki hahahah... :-D:szok: nigdy nie wiesz....:rofl2:, Bog ci wynagrodzi za twoje czekanie- moze w multi package ;-)- ja duzo kiedys czytalam o tych ziolach no i ponoc dzialaja nie wiem czy szukalas na forach itd. co dziewczyny o tym pisaly :)) - i dokladnie ziola to ziola - pije sie bez cukru to nie herbatka heheh tylko leczniczo bierzesz :), a moze po czasie piciu ziolek powtorz wyniki - bo te ziolka niby na ''wszystko sa'' w sensie ze pomagaja wielu rzeczom wiec moze i prolaktyna troszke do gory pojdzie ale jak lekarz mowil ze ok to raczej ok .... ja juz nie wiem z tymi lekarzami to idzie zglupiec bo nie wiadomo czy samemu sie doksztalcic trzeba czy jak - chyba zalezy czy ufasz temu lekarzowi ktorego masz ;)

Miciurka mi spojenie poszlo w 28 tygodniu i mialam czas zeby lezec na bokach zeby sie zeszlo... Bol byl koszmarny przy chodzeniu po 3 tygodniach sie poprawilo.. Pozniej po ciazy nadal spalam na bokach..
Mnie robili USG spojenia i wyszlo ..

Jeju jestem podlamana u nas dziewczyna stracila dzieciatko w 20 tygodniu..niewydolnosc cisnieniowa szyjki .. Szok:(

kochani u mnie nic z tego:-( temperatura spadła dodatkowo o 0,2 więc tak jak pisałam że będzie...jednak moje przeczucie mnie nie zawodzi,może za dużą przerwę mieliśmy w staraniach i nie trafiliśmy z tym wieczornym przytulankiem ani z poprzedniego dnia porannym...

Anabelko tak mi przykro :-( myślałam ze ten cykl był szczęśliwy ...

Emalko jak tam u Ciebie ?

Kamilko to straszne ,nie wyobrażam sobie co musi czuć ta dziewczyna i jej bliscy :-(

reklama
miciurko a to mój bębenek

17 tc
jpfqev.jpg

24tc
fdbtyh.jpg

28 tc
m8zc47.jpg

35tc
2mzcvmf.jpg

2 tygodnie po porodzie :-)
dnzrxh.jpg